Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Togg CEO'su Karakaş'ı telefonla arayarak tebrik etti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş'ı telefonla arayarak tebrik etti.

Haber Merkezi AA
Fuat Oktay

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, görüşmede, Togg'un dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES 2022) dünya sahnesine çıkmasının gurur verici olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin en değerli küresel mobilite markası olma misyonuyla yola çıkan Togg'un yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Oktay, Türkiye'nin teknoloji yatırımlarıyla dünyada adından söz ettiren bir ülke olacağını söyledi.

Togg'un yeni Sedan modeli tanıtıldı

Togg paylaştı: ABD'de tanıtılan Togg'un yeni Sedan modeli göz kamaştırdı
Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un yeni Sedan modeli, ABD'nin Las Vegas şehrindeki Consumer Electronic Show Fuarı'nda sergilendi. İlk kez görücüye çıkan otomobili, Togg Ceo'su Mehmet Gürcan Karakaş, İngilizce yaptığı sunumla dünyaya tanıttı. Togg'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, yen Sedan modeline ait görüntüler yer alırken, 'Togg'un dinamik ve yenilikçi vizyon otomobili ile tanışmaya hazır mısınız?' ifadeleri kullanıldı.


FOTOĞRAF 12
TOGG Sedan CES 2022'de tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
2019 yılında Türkiye lansmanını gerçekleştiren TOGG, ABD'nin Las Vegas eyaletinde düzenlenen CES 2022 fuarında kendini dünyaya tanıttı. Karakteristik tasarımı ve son teknoloji özellikleri ile çok konuşulan TOGG C-SEDAN tanıtımı yapıldığı andan itibaren büyük beğeni topladı. İşte çok konuşulan yeni TOGG C-SEDAN'ın özellikleri...

FOTOĞRAF 35
Yerli otomobilden yeni kareler geldi: TOGG için tarih verildi ve fiyat açıklaması yapıldı
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik'te inşası devam eden tesiste basın toplantısı düzenledi. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobilin satışı için de tarih verdi. Karakaş, yerli otomobilin fiyatına ilişkin de açıklamada bulundu.