Fatih Karagümrük-Fenerbahçe 1-2 maç özeti

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zorlu rakibi karşısında sarı-laciverliler 2-1'lik üstünlükle sahadan ayrıldı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Zajc ve Attila Szalai kaydetti. Karagümrük'ün tek golü ise Ozdoev'den geldi. Peki Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçında kural hatası mı yapıldı? Karagümrük-Fenerbahçe maçının özetini haberimizde bulabilirsiniz.

Karagümrük-Fenerbahçe maçı özeti

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Derbide Kadıköy'de Beşiktaş'a 4-2 kaybetmesinin ardından kupada Kayserispor karşısında moral depolayan ve yarı finale yükselen Sarı Lacivertliler, Karagümrük deplasmanında da 3 paunla dönmesini bildi. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Zajc ve Attila Szalai kaydetti. Karagümrük'ün tek golü ise Ozdoev'den geldi. Fatih Karagümrük, ligde 11 maçtır kaybetmiyordu. Fenerbahçe maçıyla bu seri de sona ermiş oldu. Alınan bu sonuçla Sarı Lacivertliler puanını 57'ye yükseltirken Karagümrük 34 puanda kaldı.

Karagümrük-Fenerbahçe maçı geniş özeti

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçında kural hatası mı yapıldı?

Süper Lig'in 28. haftasında Fatih Karagümrük sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadelenin 24. dakikasında ev sahibi ekip Magomed Ozdoyev'in golüyle öne geçerken, sarı-lacivertliler 51. dakikada Miha Zajc ve 78. dakikada Attila Szalai'nin attığı gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

Ozdoyev'in attığı gol iptal mi olmalıydı?

Karşılaşmanın 23. dakikasında kural hatası yapıldığı ve hakem ekibinin bu hatayı fark etmediği ortaya çıktı. Pozisyonun devamında Fatih Karagümrük, Ozdoyev ile 1-0 öne geçti. Kaleci Batuhan'ın önce topu tuttuğu, sonra yere bıraktığı ve ardından yeniden topu tutarak oyunu başlattığı pozisyonu, yayıncı kuruluşun Trio programında eski hakemler değerlendirdi. Trio üçlüsü, açık bir şekilde kural hatası yapıldığını ve golün iptal edilmesi gerektiğini söyledi. İşte programda yapılan yorumlar:

Bülent Yıldırım: "Gol iptali gerekir."

Seçim Demirel: "Gol iptali gerekir."

Deniz Çoban: "Gol iptali gerekir. Bu golü atan takım kazansaydı, diğer takım kural hatası başvurusunda bulunabilirdi."

ÖZGÜN
ÖZET | Barcelona-Girona: 0-0