Adana’da şafak vakti eş zamanlı 'torbacı' operasyonu

Adana’da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlara bu sabah bir yenisi daha eklendi. Gelen istihbarat üzerine harekete geçen polis ekipleri özel harekat polislerinin desteğiyle torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarının evlerine eş zamanlı baskınlar düzenledi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Haber Merkezi İHA
Adana’da uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda ev eş zamanlı basıldı.

Adana’da torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Özel Harekat polislerinin de desteği ile şafak vakti söz konusu şahısların evlerine eş zamanlı baskınlar yapıldı.

Baskın düzenlenen adresler dedektör köpeklerince arandı. Operasyonda yakalanan zanlılar adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

FOTOĞRAF 15
Uyuşturucu ile yakalanan zanlıdan 'Pes' dedirten sözler: Yasaklar ne için var, çiğnenmek için!
Bursa'da kısıtlama sebebiyle oluşturulan polis noktasında durdurulan araçtan 150 gram esrar maddesi çıkarken, 3 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheliler “uyuşturucu yok ekmek var” diye tepki gösterirken sokağa çıkma kısıtlamasının hatırlatılması üzerine "Yasaklar ne için var, çiğnenmek için" dedi.