Altı otomobile çarpıp devrilen aracını bırakıp kaçtı

Mersin'in Tarsus ilçesinde park halindeki 6 otomobile çarpan kamyonet sürücüsü, kazada devrilen aracını bırakıp, kaçtı.

Haber Merkezi DHA
Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ekibi sevk edildi.

Kaza, gece yarısı ilçeye bağlı Ergenekon Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 USL 33 plakalı kamyonet, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu park halindeki 6 otomobile çarptıktan sonra devrildi.

Kazanın ardından kamyonet sürücüsü, devrilen aracını bırakıp, kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ekibi sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatan polis, kaçan kamyonet sürücüsünün kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAF 14
Gece kulübünde tartıştığı kişilere kurşun yağdırdı: Üç kişi ağır yaralandı
Bursa'da bir gece kulübünde çalışanlar ile müşteri arasında çıkan silahlı kavgada, tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan üç kişi yaralandı. Yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF 7
Hakkari’de hareketli anlar: Kent merkezine sıçrayan olaylar sonrası esnaf kepenk kapattı
Hakkari'de alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada bir kişi ağır yaralandı. Kent merkezine sıçrayan olay sonrası esnaf kepenk kapattı.

FOTOĞRAF 7
Afyonkarahisar’da gece yarısı feci kaza: Lastik tamiri sırasında iki kişi hayatını kaybetti
Afyonkarahisar'da gece yarısı lastiği patlayan tıra lastik değişimi yapıldığı sırada başka bir tırın çarpması sonucu lastikçi ve yanında bulunan tır sürücüsü hayatını kaybetti. Çarpan tırın sürücüsü ise gözaltına alındı.