CHP'li Engin Altay'ın utanç sözlerine Erdoğan'dan tepki!

Meclis'te söz alan CHP'li Engin Altay, yaptığı konuşmada skandala imza attı. Altay, "hükümet dünyanın en doğru işini yapsa bile yanında olmayacağız" dedi. Elgin Altay'ın bu sözleri hem Meclis'te hem de sosyal medyada büyük tepki topladı. Erdoğan'da yaptığı bir konuşmada 'akıllanın, akıllanın' diyerek tepki gösterdi.

Haber Merkezi Diğer
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Cumhurbaşkanı Erdoğan

AK Parti hükümetinin millet ve devlet yararına yaptığı ne kadar doğru varsa hepsini eleştiren CHP, Meclis'te konuyla ilgili ilkesini açıkladı. TBMM'de söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay 'Hükümet dünyanın en doğru işini yapsa bile yanında olmayacağız' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sözlere "CHP'nin Grup Başkanvekili Meclis'te bir şeyler söylemiş. Adam sirkatin söylüyor, şecaat arzederken. Benim aziz milletin bu kadar güzellikler yapılırken onu kötüleyene iyi yaptın der mi? Demediği için zaten sizi bu ülkede on yıllardır iktidar yapmıyor. Akıllanın, akıllanın. Hamdolsun böyle bir muhalefet var. Bunlar olsun ki AK Parti de hizmete devam etsin" diyerek tepki gösterdi.

CHP'den itiraf gibi sözler: En doğru işi de yapsa alkışlamayacağız

CHP'li Engin Altay mecliste söz alarak partisinin hükümetle ilgili nasıl bir siyaset güttüğünü itiraf etti. Altay, hükümetin dünyanın en doğru işini yapsa bile yanında olmayacaklarını belirtirken insanların da kendilerine bu yüzden oy verdiğini iddia etti.

Kemal Kılıçdaroğlu ve kalfalarının neden millet ve devlet yararına yapılan her işi eleştirdiği de böylelikle ortaya çıkmış oldu. Mega projeler ve milli sanayide önemli başarılara imza atan hükümet özellikle CHP tarafından eleştiriliyor. Eleştirmekle de kalmayan CHP projelere karşı büyük karalama kampanyası başlatıyor.

İşte Türkiye tarihine bir partinin utancı olarak geçecek o sözler:

"Bu hükümet dünyanın en doğru işini bile yapsa, bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok. Milletin bize verdiği görev bu kardeşim."

Erdoğan'dan CHP'lilere 'Akıllanın, akıllanın' tepkisi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada CHP'li Engin Altay'a tepki gösterdi.

İşte Erdoğan'ın Altay'a verdiği tepki;

Türkiye'nin en büyük handikapı, kendi içindeki gafilleri uyandırmakta yaşadığı zorluktur. Bugün ülkemiz sınır güvenliğinden ekonomiye kadar her alanda çok önemli bir mücadele yürütüyor. CHP'nin Grup Başkanvekili Meclis'te bir şeyler söylemiş. Adam sirkatin söylüyor, şecaat arzederken. Benim aziz milletin bu kadar güzellikler yapılırken onu kötüleyene iyi yaptın der mi? Demediği için zaten sizi bu ülkede on yıllardır iktidar yapmıyor. Akıllanın, akıllanın. Hamdolsun böyle bir muhalefet var. Bunlar olsun ki AK Parti de hizmete devam etsin. Türkiye'deki ana muhalefet, ana hıyanet bu. Böyle bir gündem olabilir mi? Türkiye'de en büyük sıkıntı, ana muhalefet sıkıntısıdır. Nasıl aşacağız? AK Parti daha da güçlenerek aşacağız. 2019'da sandıkları patlatan bir millet olacak.

Ana muhalefetin başındaki zat önümüzdeki seçimde Türkiye'nin iki tercihten birini yapacağını söylüyor. Bunları da demokrasiden yana olanlar ile otoriter rejimden yana olanlar olarak ifade ediyor. Bir insan demokrasiye gerçekten inanıyorsa milletin tercihine saygı duyar. Bu tercih sizin istediğiniz gibi olduğunda adına demokrasi, başka türlü tezahür ettiğinde adına otoriterlik derseniz siz demokratik değil, faşist olursunuz. CHP hızla faşizme kayıyor. Cilası sosyal demokrat olan, ama altını kazıdığınızda en müptezelinden bir faşizm çıkanın diğer söylediklerini ciddiye almak mümkün değil.

Kılıçdaroğlu 'hedefimiz yüzde 60' dedi

Kılıçdaroğlu'nun borcunu Battal İlgezdi kapattı!

CHP'yi rahatsız eden fotoğraf