Ege Denizi'nde yaşanan deprem sonrası operatörlerden ücretsiz konuşma ve internet hizmeti

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası Türk Telekom ve Vodafone, bölgede yaşayan vatandaşların iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ücretsiz konuşma ve internet hizmeti verileceğini açıkladı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ege Denizi'nde 6.6 büyüklüğünde deprem, İzmir'de yıkıma neden oldu.

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası Türk Telekom ve Vodafone ücretsiz konuşma ve internet hizmeti verileceğini açıkladı.

Türk Telekom'un açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“İzmir’in Seferihisar ilçesinde yaşanan deprem felaketi nedeniyle büyük üzüntü duyuyoruz. Bölgede bulunan müşterilerimize acil ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ücretsiz konuşma ve internet yüklenecektir. Geçmiş olsun.”

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamada ise, “İzmir Seferihisar'da bulunan müşterilerimize acil iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma ve internet tanımlanmaktadır. Geçmiş olsun.” denildi.

AB: Ege'deki deprem sonrası yardıma hazırız

İzmir depreminin acı bilançosu: İlk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan AFAD Başkanı ve İzmir Valisi ile görüştü

AFAD uyardı: Hasarlı binalara girmeyin

Bakan Kurum deprem bölgesine gidiyor: Tüm yaraları hızlıca saracağız

İzmir Valisi Köşger: Can ve mal kaybıyla ilgili henüz bilgi yok

İzmir'de 6,6 büyüklüğünde deprem

Son dakika İzmir'de korkutan deprem: İzmir'de kaç büyüklüğünde deprem oldu?

İzmir Bayraklı'da enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor: Vatandaşlar da seferber oldu
İzmir Seferihisar merkezli 6,6 şiddetindeki depremin ardından İzmir'in birçok ilçesinde binalar yıkıldı. Bayraklı ilçesinde çöken binada enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Alaçatı'da deprem, denizin metrelerce çekilmesine neden oldu
İzmir Seferihisar merkezli 6,6 şiddetindeki deprem sonrası Alaçatı ve Seferihisar sahillerinde denizin metrelerce çekildiği görüntüler vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

İzmir'de meydana gelen deprem Yunanistan'ın Sisam Adası'nda binaları yıktı
İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem Yunanistan'ın Sisam adasında da etkili oldu. Adada bazı binalar yıkıldı.

Enkazda kalanlar "Burda kimse var mı" çağrısına çığlıkla cevap verdi
Yıkılan binalarda mahsur kalanları kurtarabilmek için vatandaşlar seferber oluyor. Vatandaşların enkaz çevresindeki 'Burada kimse var mı?' çağrısına depremzedeler çığlıkla karşılık verdi.

İzmir'de depremde yıkılan binanın enkazından bir kişi çıkarıldı
İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası enkaz altında kalan bir kişinin enkazdan kurtarılma anı kameraya böyle yansıdı.

İzmir'de deprem sonrası tekneler böyle sürüklendi
Ege merkezli meydana gelen deprem sonrası İzmir'de deniz taştı. Kıyıda bağlı bulunan gemiler sürüklendi. O anlar vatandaşların kamerası tarafından kaydedildi.

İzmir depremine bilgisayarında oyun oynarken yakalandı
İzmir Seferihisar merkezli depreme evinde bilgisayar oynarken yakalanan gencin o anları şiddetin boyutunu da gözler önüne serdi.

Binalar yerle bir: İzmir'de deprem sonrası yıkılan bina çevresinde panik anları
İzmir Bornova'da yaşanan deprem sonrasında yıkılan bir binada kurtarma çalışmaları başladı. Çevredekilerin yaşadığı büyük panik kameralara yansıdı.

İzmir'deki enkazdan ilk görüntüler
Ege'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonucu İzmir'de yıkılan çok katlı binadan ilk görüntüler geldi. Enkaza ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

Alsancak'ta deprem nedeniyle bina çöktü iddiası
Ege merkezli meydana gelen deprem sonrası sosyal medyada servis edilen görüntülerle İzmir'in Alsancak ilçesinde bir binanın çöktüğü iddiası ortaya atıldı.