İETT otobüsü alev alev yandı: Başakşehir'de yanan otobüs itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü

Başakşehir'de sürücüsünün yakıt almaya gittiği seyir halindeki İETT otobüsü bilinmeyen bir nedenle alev alarak yandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışmalarının sonucunda yangını söndürdü.

Haber Merkezi DHA
Başakşehir'de İETT otobüsü yandı.

Olay, saat 01.15 sıralarında Başakşehir, İkitelli Hürriyet Bulvarı üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün yakıt almaya gittiği doğalgazla çalışan 34 JP 9880 plakalı İETT otobüsünün bilinmeyen bir sebeple arka kısmında alevler yükseldi.

İçinde yolcu bulunmayan otobüsün alev aldığını fark eden sürücü, hemen otobüsten inerek olayı itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık bir saat süren çalışmalarının sonucunda yangını söndürdü. Yangın sonrasında otobüste büyük çaplı hasar meydana geldi.

Söndürme çalışmaları sırasında ise yol çift taraflı trafiğe kapatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Motorlu kuryelere kalkan olan metrobüs şoförleri: Üstümüze düşeni yaptık hediye beklemiyoruz

Gayrettepe metro istasyonunda arızalanan merdivenler kuyruk oluşturdu

Üsküdar'da iki İETT otobüsü birbiriyle çarpıştı: 1 şoför yaralandı
Üsküdar'da durağa yanaşmak için yavaşlayan İETT otobüsüne arkadan gelen başka bir İETT otobüsü çarptı. Kazada otobüs sürücüsü yaralanırken, trafik yoğunluğu yaşandı.

Tıbbiye Caddesi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi otobüs durağı yakınında Kadıköy yönüne seyreden 34 KG 7450 plakalı İETT'ye bağlı özel halk otobüsüne aynı yönde ilerleyen 34 CLE 401 plakalı özel halk otobüsü arkadan çarptı. Kazanın ardından otobüslerdeki yolcular tahliye edildi. Kaza sonucu arkadaki otobüsün şoförü Uğur Çil yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan sürücü ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle kısmen trafiğe kapanan Tıbbiye Caddesi'nde yoğunluk oluştu. Kaza yapan otobüslerin kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Fatih'te arızalanan İETT otobüsü vatandaşlar tarafından 300 metre itildi
Fatih'te arıza yapan İETT otobüsü, vatandaşlar tarafından yaklaşık 300 metre itildi.
Balat Mahallesi Manyasizade Caddesi'nde seyreden Kocamustafapaşa-Balat hattında çalışan İETT otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle arıza yaptı. Arızalanan otobüsün durmasının ardından çevredeki vatandaşlar aracı arkadan itti. Yaklaşık 300 metre bu şekilde giden otobüs, bir süre sonra caddede durduruldu.

Otobüs, akşam saatlerinde çekici yardımıyla caddeden kaldırıldı.

İstanbul'da bir öğrencinin İETT isyanı: Saat 7.30 ve okula gidemiyorum
İstanbul'da sabah 7.30 sıralarında arızalan İETT aracından okula gitmekte olan bir öğrenci de nasibinin aldı.

Öğrencinin cep telefonu kamerasıyla kayda aldığı görüntülerde, tek şeritlik yolda İETT otobüsünün bozulduğu ve bir sonraki aracın yoldan dolayı geçemediği görülüyor.