İki buçuk yaşındaki Kadir'i döverek öldürdüğü öne sürülen baba: Duvardan düştü

Ankara'da, oğlu Kadir G.'yi (2,5) döverek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Onur G. (30), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Onur G., polise verdiği ifadede, "Çocuğumu öldürmedim, duvardan düştü" dedi.

Babası tarafından döverek öldürüldüğü iddia edilen 2.5 yaşındaki Kadir.

Altındağ ilçesi Kale Mahallesi'nde önceki gece meydana gelen olayda, cezaevinden yeni çıkan ve eşinden 6 ay önce boşanan Onur G., iddiaya göre, tutukluyken dünyaya gelen oğlu Kadir'i dövdü. Onur G., sabah olduğunda Kadir'i fenalaştığı ve balkondan düştüğü iddiasıyla hastaneye götürdü.

Onur G.'nin hastanede bırakıp ayrıldığı Kadir, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Çocuğun ölümünün şüpheli bulunmasıyla polis, Onur G.'yi gözaltına aldı. Mahalleli ise Onur G.'ye, polis tarafından evden çıkarılırken linç girişiminde bulundu.

GÜNDEM
Ankara'da kan donduran olay: 2,5 yaşındaki oğlunu döverek öldürmekle suçlanan baba gözaltına alındı

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/05/18/04/36/resized_75809-96e0050445552378.jpg
  • Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Onur G., polise verdiği ifadede, "Ben çocuğumu öldürmedim. Evin balkon gibi olan bölümündeki duvardan düştü. Fenalaşınca da hastaneye götürüp, bıraktım sonra da eve döndüm" dedi.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/05/18/04/39/resized_b900b-47219dba25yasindakikadiridoverekoldurenbabakendiniboylesavunduduvardandustu1c4b1q9mvkzc.jpg

GÜNDEM
Ankara Valiliği 'kar geliyor' diyerek uyardı: Buzlanma ve zirai don olayına dikkat

GÜNDEM
Bakan Soylu 'Epeydir peşindeydik' diyerek duyurdu: Bir baron daha içeride

GÜNDEM
Pitbull silah sayıldı: İki yıl altı ay hapis cezası verildi