İmamoğlu konvoyla yemek yemeye gitti: Kapı açma detayı dikkat çekti

Seçim dönemi "İsraf var, bitireceğim" diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, konvoyla bir lokantaya yemek yemeye gitmesi tepki topladı. Sosyal medyada gündem olan videoda İmamoğlu'nun kapısını açan kişiye önce başka bir kişinin kapı açması ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ekrem İmamoğlu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yemek yemek için konvoyuyla restorana gitti. Çok sayıda araçla oluşturulan konvoy kısa sürede sosyal medyada gündem olurken İmamoğlu'nun kapısını açan kişiye önce başka bir kişinin kapı açması ise dikkatlerden kaçmadı.

Seçim dönemi "İsraf var, bitireceğim" diyen İBB Başkanı İmamoğlu, lüks araçlarla oluşturulan konvoyuyla gittiği restoranın şefi tarafından kapıda karşılandı. Kendisini karşılayanlarla tek tek selamlaşan İmamoğlu daha sonra restorana doğru yöneldi.

KAPISINI AÇANIN KAPISINI AÇTILAR

Öte yandan konvoyda İmamoğlu'nun kapısını açacak olan kişinin kapısının başka bir kişi tarafından açılması dikkat çekti.

İmamoğlu konvoyla yemek yemeye gitti
'İsraf var, bitireceğim' çıkışları yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, konvoyla bir lokantaya yemek yemeye gitmesi sosyal medyanın gündeminde.


SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan video hakkında çoğu kullanıcı İmamoğlu'nun yemek yemek için araç konvoyunu kullanmasına tepki gösterdi.

‘Belediyede araç israfı var’ diyen İBB Başkanı İmamoğlu’ndan ‘deprem’ kılıflı adrese teslim otomobil ihalesi

İmamoğlu'nun CHP'li belediyelerle birlikte yaptığı çalıştayı İBB'nin kasasından ödemesine AK Parti'li Göksu'dan tepki: Bundan ala israf var mı?

İsrafı bitireceğim diyen CHP'li Başkan İmamoğlu'ndan bir yemeğe 603 bin TL

Ekrem İmamoğlu İBB'nin dağıttığı test kitaplarında fotoğrafı olduğu halde inkar etti

AK Partili Polat, İmamoğlu'nun israf bilançosunu açıkladı: Kişi başı 6 bin 395 lira yemek parası ödetti