Milli Savunma Bakanlığından terörle mücadelede kararlılık mesajı

Milli Savunma Bakanlığından Diyarbakır'daki terör saldırısı dolayısıyla "geçmiş olsun" mesajı yayımlandı. Mesajda, "Asker, polis başta olmak üzere milletimizin huzur ve güvenliği için görev yapan tüm güvenlik birimleri, terör örgütlerine karşı omuz omuza mücadeleye devam edecek" ifadesi kullanıldı.

Haber Merkezi AA
Foto/Arşiv

Milli Savunma Bakanlığından, milletin huzur ve güvenliği için görev yapan tüm güvenlik birimlerinin, terör örgütlerine karşı omuz omuza mücadeleye kararlılıkla devam edecekleri bildirildi.

Bakanlıktan, Diyarbakır'daki terör saldırısı dolayısıyla "geçmiş olsun" mesajı yayımlandı.

Mesajda, "Diyarbakır’da çevik kuvvet polislerimizi taşıyan servis aracına yönelik gerçekleşen bombalı terör saldırısında yaralanan polislerimize ve sivil vatandaşımıza acil şifalar diliyor, Emniyet Teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadesi kullanıldı.

Diyarbakır'da polis servis aracına bombalı saldırı: Biri sivil sekizi polis dokuz kişi yaralandı

Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapılan mesajda, şunlar kaydedildi:

"Asker, polis başta olmak üzere milletimizin huzuru ve güvenliği için görev yapan tüm güvenlik birimleri, terör örgütlerine karşı omuz omuza mücadeleye devam edecek. Nerede olursa olsun asil milletimizi terör belasından kurtarmak için mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek."

Diyarbakır'da polis aracının geçtiği sırada bombalı saldırı düzenlendi
Mardin karayolu üzerinde seyir halinde olan çevik kuvvet servis midibüsünün geçişi sırasında, yol kenarına daha önceden park edilen bomba düzenekli araç patlatıldı. Saldırı sırasında devrilen midibüste polis memurlarının yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

FOTOĞRAF 25
Diyarbakır'da polis aracına bombalı saldırı: Biri sivil 8 polis memuru yaralı
Diyarbakır Mardin yolu üzeri canlı hayvan borsası yanında yolun sağ tarafına park etmiş halde bekleyen bombalı araç, polis çevik kuvvet aracının geçtiği sırada patlatıldı. Patlama nedeniyle bir sivil 8 polis memuru yaralandı. 112, İtfaiye ve özel harekat olay yerine sevk edildi. Bakan Soylu yaralanan polis memurlarının tedbiren hastaneye götürüldüğünü ve olayın faili olduğu değerlendirilen iki kişinin gözaltına alındığını duyurdu.