​Öğrencilerden polise moral mektubu

Türkiye'nin pek çok ilinden öğrenciler, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde görevli polislere moral olması için onlarca mektup yazıp gönderdi.

Haber Merkezi AA
Türkiye'nin pekçok ilinden öğrenciler, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde görevli polislere moral olması için onlarca mektup yazıp gönderdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki panolara asılan mektuplarda, öğrencilerin özellikle son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle emniyet mensuplarına verdikleri destek dikkati çekiyor.



Konya'nın Ahırlı ilçesinden 8'inci sınıf öğrencisi Ömer İş, mektubunda polislerin yaptığı işi hep merak ettiğini, biraz büyüyünce çektikleri zorlukları görüp öğrendiğini belirtti.

Emniyet mensuplarının amacının her zaman vatanı, milleti korumak olduğunu dile getiren İş, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

"Görev yerlerinizde canlarınızı ortaya koyuyorsunuz. Bizim de tek görevimiz size destek çıkmak ve okumak. Türkiye'nin yeni polis ve askerleri, Allah'ın izniyle biz olacağız. Allah, sizden razı olsun. Bize rahat bir yaşam sunuyorsunuz. Haberlerde verilen her şehit haberi, benim için defalarca ölmek oluyor. Allah'a emanet olunuz ağabeylerim. Sizleri seviyorum. Her zaman millet olarak destekçiniziz. Kalbim ve dualarım sizinle."