Amasya’da yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve yaralılar var

Amasya’da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 19 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle Amasya-Çorum kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

Haber Merkezi İHA
Amasya'da yağmurda kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü devrildi.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Amasya-Çorum kara yolunun 25'inci kilometresinde Gökhöyük mevkisinde meydana geldi.

İzmir'den Tokat'a giden Topçam seyahat firmasına ait 60 BD 831 plakalı yolcu otobüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 1 kişi öldü, 19 yolcu yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelerde tedavi altına alındı.

Ölen yolcunun cansız bedeni, hastane morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle Amasya-Çorum kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

FOTOĞRAF 14
Minibüs ile çarpışıp alev topuna döndü: Feci kazada beş kişi ağır yaralandı
Kırıkkale'de minibüs ile çarpışan otomobilin alev aldığı kazada yoldan geçen vatandaşlar, yangın tüpleriyle müdahale ederek, 3 kişiyi kurtardı. Takla atan minibüsteki 2 kişi de ağır yaralandı. Beş kişinin ağır yaralandığı kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Kırıkkale-Kayseri yolu, tekrar açıldı.

FOTOĞRAF 12
Sopa, yumruk ve tekmeler havada uçuştu: Bekçi ve polise de saldırdılar
Aksaray'da iki grup arasında 'laf atma' meselesi yüzünden sokak ortasında çıkan kavgada sopa, yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Bekçi ve polis memurlarına da saldıran grubun kavgası anbean araç güvenlik kamerasına yansıdı. Güçlükle müdahale edilen olayda şüpheliler yere yatırılarak gözaltına alındı.