Vali Yerlikaya yeni kararı duyurdu: Otogarlarda son durum ne?

İstanbul'da iki gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Tedbir amaçlı alınna kararlar art arda geliyor. Son olarak İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışların yarın saat 09.00’a kadar durdurulduğunu duyurdu.

Haber Merkezi DHA
Arşiv

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda otogarlarla ilgili alınan yeni kararı duyurdu. Yerlikaya şu ifadeleri kullandı: "Kıymetli Hemşehrilerim; İlimizde Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki çıkışlar saat yarın (26 Ocak 2022, ÇARŞAMBA) 09.00’a kadar durdurulmuştur."

İBB Başkanı İmamoğlu: Herkes kendi kaldırımını temizlemeli belediye her kaldırıma adam koyamaz

Meteoroloji saat verdi: İstanbul'da kar yine kapıda

İstanbul Havalimanı'nda bir pist uçuşlara açıldı

Bakan Soylu ve Karaismailoğlu'ndan İstanbullulara önemli uyarılar: Kar yağışı kaç gün sürecek?

İstanbul'da kar esareti: 3 bin kişi AVM’de sabahladı

İstanbul'da AK Parti'li belediyelerin karla mücadelede seferberliği

İmamoğlu: Herkes kendi kaldırımını temizlemeli belediye her kaldırıma adam koyamaz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kar yağışı sonrası kapanan yollar ve kaldırımlarla ilgili ilginç bir çağrıda bulundu: Pek çok ülkede apartmanlar kendi kaldırımını kendi temizler. Dükkanının önünü dükkan sahibi temizler. Belediye her kaldırıma adam koyamaz.

İBB Başkanı İmamoğlu: Karın güzel taraflarını da görelim
İstanbul'da iki gündür etkili olan kar yağışı hayatı felç etti. İBB'nin yeterli önlem almaması nedeniyle megakentlilerin hayatı kâbusa dönüştü, vatandaşlar saatlerce yollarda mahsur kaldı, bazıları evlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı basın toplantısında tüm önlemlerin aldığını savunarak, 'İklim değişikliğiyle mücadelede kar çok önemli. Karın güzel tarafına, bereketli tarafına bakmayı vatandaşlarımıza dile getirmek isterim' ifadelerini kullandı.