Yolcu otobüsünde 24 gram metamfetamin ele geçirildi

Manisa’nın Kula ilçesinde uygulama esnasında durdurulan yolcu otobüsünde hareketlerinden şüpheliden şahıstan 24 gram metamfetamin ele geçirildi.

Haber Merkezi İHA
24 gram metamfetamin ele geçirildi

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İzmir-Ankara D300 kara yolu üzerinde yaptıkları uygulamada yolcu otobüsünü durdurdu.

Asayiş ve trafik yönünden incelenen yolcu otobüsünde kimlik kontrolü yapan ekipler, hareketlerinden şüphelendiği E.Y. (25) isimli şahsa üzerinde suç ve suç unsuru olup olmadığını sordu.

Şüpheli genç, koltuk ile cam arasına sıkıştırdığı poşetteki 24 gram metamfetamini kendi rızasıyla emniyet güçlerine teslim etmesinin ardından sorgulanmak üzere Kula İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan genç, ifadesi alınmasının ardından serbest bırakıldı.

FOTOĞRAF 18
Suç makinesi 20 kilometrelik kovalamacanın ardından yakalandı
Bursa'da, 9 ayrı suçtan aranan ve 10 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Yavuzcan Aşçıoglu ile arkadaşları Gökhan Çiftçi, Aydın Kalay ve F.E. otomobillerinin polis tarafından durdurulmak istenmesi üzerine kaçtı. 20 kilometrelik takibin ardından park halindeki kamyonete çarpan ve araçtan inerek kaçmaya çalışan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, sürücü F.D. kayıplara karıştı. Gözaltına alınan Aşçıoglu kendisini görüntüleyen basın mensuplarını tehdit etti.

FOTOĞRAF 12
Sakarya'da feci kaza: TIR beton bariyerleri yıkarak ters yöne geçti ortalık savaş alanına döndü
Sakarya'nın Geyve ilçesi D-650 Kara Yolu'nda arıza yapan ve emniyet şeridinde park halinde bulunan kamyona çarpan TIR, beton bariyerleri yıkarak ters yöne geçti. Meydana gelen kazada TIR'da yolcu olarak bulunan 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

FOTOĞRAF 10
'Dur' ihtarına uymayıp kaçtı polis aracına çarparak durabildi
Konya'da sahte plakalı otomobil, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacada şüpheli araç, polis aracına çarparak dururken, otomobildeki 2 kişi gözaltına alındı, araçtaki aramada uyuşturucu madde ve yavru bir kedi bulundu.