Gündoğmuş Seçim Sonuçları 2024 - Antalya Gündoğmuş Belediye Başkanı Kim Oldu? 31 Mart Gündoğmuş Oy Oranları Sonuçları

Gündoğmuş yerel seçim sonuçları 2024 son dakika verileri ile gündemdeki yerini koruyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak Türkiye yerel seçimlerinde vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi ve 19 ilçesi için oy kullanacak. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtar adayları belirlenecek. Oy verme işlemi sona erdiğinde YSK Türkiye, Antalya Gündoğmuş ilçesindeki oy sonuçlarını açıklayacak.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Gündoğmuş Seçim Sonuçları 2024

Gündoğmuş Seçim Sonuçları Yenişafak'ta! Seçim yasaklarının sona ermesinin ardından il il, ilçe ilçe oy oranları ve 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı olarak Yenişafak seçim 2024 sayfası üzerinden takip edilebilecek. Aynı zamanda illerin ve ilçelerin geçmişe ait seçim sonuçları da yine Seçim 2024 sayfasında olacak. Gündoğmuş seçim sonucu anlık olarak yenisafak.com’da olacak. İşte Gündoğmuş 2024 seçim sonuçları canlı takip linki ve anlık sonuçlar ile ilgili detaylar…

Gündoğmuş Seçim Sonuçları 2024

Gündoğmuş ilçesi dâhil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla bilgi ve detay için Yenişafak seçim 2024 sayfasını takip edebilirsiniz. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek ve Gündoğmuş seçim sonuçlarına dair tüm bilgiler anlık olarak paylaşılacak.

SEÇİM SONUÇLARI 2024

https://www.yenisafak.com/yerel-secim-2024/widget/tum-sonuclar?platfor

Antalya GÜNDOĞMUŞ Belediye Meclis Üyesi Sonuçları - Yerel Seçim 31 Mart 2024

Gündoğmuş 2019 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları

AK PARTİ - Mehmet Özeren %60.0

İYİ Parti - Sultan Çetin %37.5

SAADET - Hayri Demirel %0.96

DP - Ali Bedan %0.88

DSP - Yeliz Uzun Canbolat  %0.28

Gündoğmuş 2024 Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

Adalet ve Kalkınma Partisi Ali Gülen - (Antalya / Gündoğmuş)

Demokratik Sol Parti Ali Onur Kara - (Antalya / Gündoğmuş)

Yeniden Refah Partisi Ali Rıza Köse - (Antalya / Gündoğmuş)

Hür Dava Partisi Habib Çetın - (Antalya / Gündoğmuş)

İYİ Parti Mehmet Ali Gürses - (Antalya / Gündoğmuş)

Gündoğmuş Hakkında

Antalya'nın kuzeydoğusunda yer alan Gündoğmuş ilçesi, Toros Dağları'nın eteklerinde bulunur ve coğrafi olarak dağlık bir yapıya sahiptir. İlçe genellikle engebeli arazilere ve vadilere sahiptir, Akdeniz ikliminin etkisi altındadır ve tarım için uygun alanlar barındırır. Nüfusun çoğunluğu genellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşırken, turizm de giderek önem kazanmaktadır. Tarihi açıdan, Gündoğmuş'un kökenleri antik çağlara dayanır ve Likya, Roma ve Bizans gibi çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Özellikle Roma döneminde önemli bir yerleşim yeri olan ilçe, tarih boyunca çeşitli kültürel etkileşimlere açık olmuştur. Günümüzde ise tarım, hayvancılık ve doğal güzelliklerin yanı sıra trekking ve doğa sporları gibi aktivitelerle dikkat çeken Gündoğmuş, turizm potansiyeline sahip önemli bir ilçedir.

Seçim 2019 | Antalya Gündoğmuş Yerel Seçim Sonuçları - CANLI

2023 Antalya Gündoğmuş seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı, AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, ittifak oy oranları