Hafta sonu hava nasıl olacak? MGM 7-8 Ocak hava durumu tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre, hafta sonu hava sıcaklıkları merak konusu oldu. Ocak ayında hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Herkes 'kar yağışı' ne zaman? sorusunu merak ederken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük raporu yayımlandı. Peki, 7-8 Ocak hava durumu nasıl? Hafta sonu yağış olacak mı, hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji verilerine göre hava durumu tahmini...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Çankırı, Yozgat ve Giresun çevrelerinin yağmurlu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK? (7-8 OCAK)

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

ANLIK HAVA DURUMU BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN