Yalova Seçim Sonuçları 2024 - Yalova Yerel Seçim Sonucu 31 Mart - Yalova Oy Oranları Sonuçları

Türkiye seçim sonuçlarına kilitlendi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Yenişafak'ta takip edilecek. Yalova seçim sonuçları, kullanılan oy sayısı, katılım oranı, geçerli ve geçersiz oy sonucu, açılan sandık oranı, ilçelerde seçim sonuçları, parti ve ittifaka göre Yalova seçim sonuçları, belediye başkan adaylarının oy oranları anbean Yenişafak seçim sayfasında...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Yalova seçim sonuçları

Yalova yerel seçim sonuçları, 31 Mart seçimleri nedeniyle bir hayli merak konusu. Yalova’da belediyeyi kim kazandı, Yalova belediye başkanı kim oldu? Yalova hangi partide? soruları Yalova sakinleri tarafından 2024 yerel seçim nedeniyle sorgulanmakta. İşte Yalova yerel seçim sonuçlarına ilişkin detaylar.

Yalova Seçim Sonuçları 2024

Türkiye seçim sonuçlarına kilitlendi. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Yenişafak'ta takip edilecek. Yalova il ve ilçelerin seçim sonuçlarını harita üzerinde seçerek parti ve aday isimlerine göre görüntüleyebilirsiniz.

Seçim Sonuçları 2024

https://www.yenisafak.com/yerel-secim-2024/widget/tum-sonuclar?platfor

Yalova Yerel Seçim Belediye Başkan Adayları 31 Mart 2024

Yalova 2019 Yerel Seçim Sonuçları

CHP- Vefa Salman %45,8

AK PARTİ- Yusuf Ziya Öztabak %45,3

DP- Rıdvan Acar %5,77

SAADET- Resul Genç %1,48

Yalova'nın İlçeleri

Yalova Merkez

Altınova

Armutlu

Çınarcık

Çiftlikköy

Termal

Yalova Hakkında

Yalova, Türkiye'nin Marmara Bölgesi'nde yer alan küçük ancak önemli bir şehirdir. Termal kaplıcaları, doğal güzellikleri ve sahil şeridiyle dikkat çeker. Özellikle termal turizm alanında önemli bir yere sahip olan şehir, sağlık ve wellness turizmi için tercih edilen bir destinasyondur. Tarım ve seracılık da şehir ekonomisinde önemli bir role sahiptir. Ayrıca, İstanbul'a yakınlığı nedeniyle yazlık konut ve turizm alanında da gelişme göstermektedir. Yalova, aynı zamanda tarihi ve kültürel açıdan da zengin bir mirasa sahiptir; tarihi yapılar ve doğal alanlar şehrin turistik çekiciliğini artırmaktadır.


Yalova Seçim 2018 Yalova Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları

Yalova Seçim 2019 - Yalova Belediye Başkanlığı Yerel Seçim Sonuçları