
|
Birinci Süper Futbol Ligi'nin iki devi, 44 yıllık lig tarihinde 10. kez şampiyonluk için birbirleriyle yarışıyor. "Aslan", ezeli rakibi ile yaptığı yarışta 5 kez mutlu sona ulaşırken, "Sarı Kanarya" 4 kez rakibine üstünlük sağladı.
|
|
Hüsran, yine hüsran...
nereye kadar...
Birlikte temizleyin
Bir zamanlar Simtel
|
|
|
İÇİNE SİNMİYORDU
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer daha önce veto ettiği RTÜK yasasının tekrar çıkarılmak istenmesine tepki gösterdi. Başbakan Bülent Ecevit'i göreve çağıran Sezer, "Ben RTÜK Yasası'nı veto ettiğimde Sayın Başbakan ile görüşmemde bu yasayı kendi içine sindiremediğini, doğru yaptığımı söylemişti" diye konuştu.
İdamın kaldırılması konusunda ANAP lideri Yılmaz'ın 'muhalefetle işbirliği yaparız' açıklaması MHP lideri Bahçeli'yi kızdırdı.
İsrail askerlerinin, 'İkinci İntifada' ve Batı Şeria kentlerindeki katliam sırasında öldürdüğü altı bin kişinin yüzde 45'i çocuk
İdamın kaldırılması konusunda ANAP lideri Yılmaz'ın 'muhalefetle işbirliği yaparız' açıklaması MHP lideri Bahçeli'yi kızdırdı.
Konuyla ilgili olarak koalisyon ortaklarını hedef alan bir konuşma yapan Bahçeli, "Koalisyon ortaklarının dışında Meclis'te uzlaşma zemini aramak, bunun bir simetriği olarak yeni bir koalisyon arayışının yolunu açabilir" dedi
Mavi Akım'ın hizmete girmesi sürekli ertelenirken, büyük kampanyalarla imzalanan "Yunanistan'a gaz satma" projesinin de hayata geçirilmesinin çok zor olduğu belirtildi. BOTAŞ'ın Yunanistan'a doğalgaz satma projesi, sadece protokolden ibaret.
Arabesk müziğin kralı Orhan Gencebay'ın müziği tavuklarda stresi ortadan kaldırıyor. Aralıksız 17 saat Orhan Gencebay dinleyen tavukların verimi artıyor, kırık yumurta sayısı azalıyor.
Bir grup çocuk İstanbul'daki İsrail Başkonsolosluğu'nun önünde gösteri düzenledi.
|
|

Kıvrıkoğlu:Medya yalan haber yazıyor
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Kıvrıkoğlu, tank ihalesi konusunda, basının yalan bilgiler yayınladığını belirterek, "Türkiye'nin parasını korumak sadece gazetecilere veya patronlara has bir şey değil. Aynı zamanda silahlı kuvvetlere has bir şey" dedi
Çocuklar neşe saçtı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta, KKTC'de ve yurtdışı temsilciliklerimizde coşkuyla kutlandı. Törenlerde öğrenciler gösteriler sundular, şarkılarla coştular.
'Haksız gözaltı'na hukuk tokadı
Marmara İlahiyat'ta başörtüsü yasağını protesto ettikleri için geçen yıl gözaltına alınan öğrenciler, 'haksız şekilde gözaltına alındıkları' gerekçesiyle açtıkları tazminat davasını kazandılar.
MHP muhalifleri BBP yolunda
MHP'den istifası beklenen eski bakanlardan Abdülhaluk Çay ve Sadi Somuncuoğlu'nun BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile görüştüğü öğrenildi.
Pompa grevi kapıda
Akaryakıta yapılan aşırı zamların ardından kâr paylarının da düşürülmesi bayileri isyan ettirdi.
FİLİSTİN İÇİN HACET NAMAZI
|
|
 |
|
PİYASALAR
|
| Dolar |
1.327.000 |
| Euro |
1.178.000 |
| Altın (Cum.) |
88.500 |
| Borsa |
11.759 |
|
Türkiye'de Hava
|
| Adana |
13 / 21 |
| Ankara |
5 / 18 |
| Bursa |
4 / 17 |
| Diyarbakır |
10 / 20 |
| Erzurum |
2 / 9 |
| İstanbul |
6 / 16 |
| İzmir |
10 / 20 |
| Trabzon |
9 / 15 |
|
|
|
 |
|
RTÜK ve sahtekârlık
|
Bilgi toplumu hedefi ha!
|
|
 |
|
Bütün kanallar sizin olsun!..
|
'Haydut devlet' ve müttefikleri...
|
|
 |
|
Fransa, Türkiye, demokrasi...
|
Radikalizmleri tatlıya bağlamak
ve yeni oluşumlar
|
|
 |
|
Dehşete düşüren iki kişi
|
İnsan patronuna
sahtekar der mi?
Ne ayıp...
|
|
 |
|
İMF'nin bahanesi
|
21. Yüzyılı İslâm Belirleyecek (6)
|
|
 |
|
Unutulan Doğu Türkistan
|
Le Pen dediğiniz, bizim
oligarşinin Fransızcası!
|
|
 |
|
Karma felsefesini Tarkan'dan değil, Yekta Bey'den dinleyin
|
Münasebetsizlikler ülkesi (3)
|
|
 |
|
Bıkmadan, usanmadan
|
İlk defa yayınlanan önemli bir belge
|
|
|