|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Paris'te sevgi gösterisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris'te konaklayacağı otele gelişinde kendisini bekleyen Türk vatandaşlarının sevgi gösterisiyle karşılandı. Erdoğan, Türkiye ve Fransa bayrakları ile "Bir fotoğrafı bize çok görme Reis" yazılı pankart taşıyan vatandaşların yanına giderek, fotoğraf çektirdi, onlarla bir süre sohbet etti.

Yeni Şafak
21:47 - 10/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 21:53 - 10/11/2018 Cumartesi
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, kendisini karşılayan binlerce vatandaşı selamladıktan sonra, fotoğraf çektirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, kendisini karşılayan binlerce vatandaşı selamladıktan sonra, fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris'te konaklayacağı otele gelişinde kendisini bekleyen Türk vatandaşlarının sevgi gösterileriyle karşılandı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un davetlisi olarak Birinci Dünya Savaşı'nı sonlandıran Ateşkes Anlaşması'nın 100. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere Paris'e gelen Erdoğan, Charles de Gaulle Havalimanı'ndan konaklayacağı otele geçti.



Peninsula Oteli'nin önünde Erdoğan'ı bekleyen Türk vatandaşları, Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da makam aracından inerek, eşi Emine Erdoğan ile kendisini bekleyen Türk vatandaşlarının yanına gitti.


"Bir fotoğrafı bize çok görme Reis"

Erdoğan, Türkiye ve Fransa bayrakları ile "Bir fotoğrafı bize çok görme Reis" ve "İlk günkü aşkla 16 yıllık muhabbetle hizmete devam" yazılı pankartlar taşıyan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Türk vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra konaklayacakları otele girdi.

Erdoğan, otelin içinde de kendisini bekleyen Türklerle sohbet etti. Bu sırada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Erdoğan'ın yanında bulundu.

"Onu ne kadar sevdiğimizi bütün Avrupa'ya göstermeye geldik "

Otelin önünde toplanan Türk vatandaşları duygularını, "Onu ne kadar sevdiğimizi bütün Avrupa'ya göstermeye geldik.", "Tüm gençler toplandık, yanında olmak istiyoruz.", "Cumhurbaşkanımızı görmeye geldik, onu göreceğiz inşallah." sözleriyle ifade ettiler.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Paris
#Emine Erdoğan
5 yıl önce