Kim Milyoner Olmak İster sorusu 14 Ağustos 2025: Hangi şair, lisedeyken edebiyat hocasına kendisine neden şiir okutmadığını sormuş, sen şiir okumuyorsun şiirin canına okuyorsun cevabını almıştır?
22:05, 14/08/2025, PerşembeG: Güncelleme: 22:07, 14/08/2025, Perşembe
Yeni Şafak

s
Kim Milyoner Olmak İster? adlı bilgi yarışması bu akşam 1166. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmanın bir bölümünde sorulan bir soru ise akıllara takıldı. Hangi şair, lisedeyken edebiyat hocasına kendisine neden şiir okutmadığını sormuş, sen şiir okumuyorsun şiirin canına okuyorsun cevabını almıştır? İşte 14 Ağustos 2025 tarihli ve 200 bin TL değerindeki bu sorunun doğru yanıtı.
Soru:
Hangi şair, lisedeyken edebiyat hocasına kendisine neden şiir okutmadığını sormuş, sen şiir okumuyırsın şiirin canına okuyorsun cevabını almıştır?Cevap: D: Özdemir Asaf
A: Yahya Kemal Beyatlı
B: Atilla İlhan
C: Orhan Veli Kanık
D: Özdemir Asaf

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.