PKK İngiltere’yi birbirine kattı

İngiltere’nin kucak açtığı PKK’lılar, Türkiye ve Zeytin Dalı Harekatı’nı protesto için sokağa döküldü. Tren istasyonlarını işgal eden terör yandaşları, ulaşım ağlarını vurdu. Bebek arabasıyla raylara inen bir PKK’lının kendi çocuğunu bile kalkan yapması, örgütün çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterlerini taşıyan teröristler, Londra ve Manchester’ı birbirine kattı, hayatı felç etti.

Terör örgütü PYD/PKK yandaşları, İngiltere’nin başkenti Londra ile Manchester’da tren istasyonlarını işgal etti. Türkiye karşıtı sloganlar atarak PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterlerini taşıyan teröristler, Londra ve Manchester’ı birbirine kattı, hayatı felç etti.

DERTLERİ ZEYTİN DALI

Taşkınlık çıkararak İngiliz polisiyle defalarca karşı karşıya gelen PKK’lılar, Londra’da King’s Cross ve Manchester’da Piccadilly tren istasyonlarını işgal etti. Terör yandaşları, PKK paçavraları ile Türkiye ve Zeytin Dalı Harekatı’nı hedef alan dövizler taşıdı.

BEBEĞİYLE RAYLARA İNDİ

Güvenlik güçlerini dikkate almayan terör yandaşları, çocuklarıyla seyahat eden ailelerin korkarak bölgeden uzaklaşmasına neden oldu. Bazı PKK’lılar, bebek arabalarıyla raylara inerek kendi çocuklarını bile kalkan yaptı. İstasyonların işgali, trafik ve toplu taşımayı saatlerce aksttı.

ULAŞIM 3 SAAT AKSADI

Manchester’da Piccadilly tren istasyonu, yaklaşık 3 saat kapatıldıktan sonra yerel saatle 16.00’da yeniden hizmete açıldı. İngiliz ulaştırma polisi Mark Cleland, konuya ilişkin “Öğleden sonraki vakaya karışanlar ağır incelemeye, gözaltı ve yargılamaya tabi olacaklar” açıklamasında bulundu.