Samsung’un öz çekime özel telefonu Türkiye’de

Samsung Galaxy A serisinin çift ön kamera özelliğiyle öz çekim deneyimine farklı bir boyut kazandıran yeni üyeleri Galaxy A8 ve A8+’ın Türkiye tanıtımı gerçekleşti.

Erdi Yılmaz Yeni Şafak
Galaxy A8 ve Galaxy A8+ için İstanbul’da özel bir tanıtım gerçekleştirildi.

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy A serisinin en yeni üyeleri Galaxy A8 ve Galaxy A8+ için İstanbul’da özel bir tanıtım gerçekleştirdi. Çift ön kamerası ile selfie çekme deneyimine yeni bir boyut kazandıran yeni Galaxy A serisinin gece çekim performansı Tarihçi, Seyahat Yazarı, Profesyonel Rehber Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ayasofya’nın muhteşem ambiyansında deneyimlendi.

EN BEĞENİLEN OLMA HEDEFİ

İstanbul’un en iyi selfie noktalarını belirleyen ünlü fotoğrafçı Mustafa Seven de, tanıtımda yer alarak Galaxy A8 ve A8+’ın ön kamera performansını tescilledi. Lansmanda konuşan Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, “Tüketici beklentilerini dikkate alarak geliştirdiğimiz ürünler sayesinde akıllı telefon pazarının küresel lideriyiz. Türkiye’de de tüketici beklentilerini dikkate alarak yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Sektörde trendleri belirleyen mobil ürünleri 2018 yılında tüketicilerimize sunarak, bu sene de ‘Türkiye’nin En Beğenilen Cep Telefonu Markası’ olmayı hedefliyoruz” dedi.

3 renk seçeneğiyle geldi

Galaxy A8 ve A8+ modelleri, 16MP + 8MP Çift Ön Kamera ve büyük Sonsuz Ekran özellikleriyle dikkat çekiyor. Gece siyahi, orkide grisi ve altın sarısı renk seçeneklerine sahip akıllı telefonlar için ön sipariş verilebiliyor.