28 aracın motorunu çaldılar: Üç şüpheli operasyonla yakalandı

Avcılar’da 28 adet araç motoru ve 5 adet motor krank parçaları çalan 3 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Araçlardan çalınan 28 motordan 27’si ise ele geçirildi.

Haber Merkezi İHA
Avcılar’da 28 aracın motorunu çalan 3 şüpheli yakalandı

Avcılar’da 13 Kasım tarihinde Adem U., iş yerinde yaşanan hırsızlıkla ilgili polise ihbarda bulundu.

28 araç motoru ile 5 adet motor krank parçasının çalındığının bildirilmesi üzerine Hırsızlık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalarda polis, iş yerindeki hırsızlığı gerçekleştirilen 3 şüphelinin kimliğini tespit etti.

19 suç kaydı bulunan Yaşar U. (31), 2 suç kaydı bulunan Sinan K. (31) ve 7 suç kaydı olan Sadık K. (33) polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çalınan araç motorlarından 27’si ile çeşitli araç parçaları da ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAF 19
Karaman'da kan donduran cinayet: Polise yakalanınca iki kişiyi öldürdüğünü itiraf etti
Karaman'da silahlı saldırgan, iki kişiyi öldürdükten sonra bir kişiyi de ağır yaraladı. Katilin yaptığı ihbar sonrası olay yerine gelen ekipler, cansız bedenlerle karşılaştı.

FOTOĞRAF 7
Özge Ulusoy'un babası trafik kazasında hayatını kaybetti
Oyuncu ve manken Özge Ulusoy'un babası emekli albay Haydar Ulusoy (73), Ankara'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

FOTOĞRAF 10
Yüksek gerilim hattında feci ölüm: Asılı kalmış halde bulundu
Diyarbakır'da 12 metrelik yüksek gerilim hattına eldiven, keski ve tornavida ile çıkan Bekir A. elektrik çarpması sonucu direğe asılı kalmış halde ölü bulundu. Bekir A.'nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.