Polisin dikkati sayesinde yakalandı: Maskesinden uyuşturucu çıktı

Aydın'ın Efeler ilçesinde, pandemi nedeniyle takılan maskenin içinde uyuşturucu gizleyen şüpheli, polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı.

Haber Merkezi DHA
Maskesinde uyuşturucu gizleyen şüpheli, polisin dikkatiyle yakalandı

Olay, saat 16.30 sıralarında Kent Meydanı yakınlarında meydana geldi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Gözaltı Müdahale Timi (GMT) ekipleri, kent merkezinde yürüyen maskesiz bir kişinin maske taktığını görünce şüphelenerek durdurdu.

S.B. (29) isimli kişinin üzerinde arama yapan ekipler, maske içerisinde bir miktar bonzai ele geçirirken, şüpheli gözaltına alındı.

S.B.’nin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

FOTOĞRAF 14
Ankara'da korku dolu gece: 24 daireli binanın kolonları patladı
Ankara'nın Sincan ilçesinde gece yarısı korkutan bir gelişme yaşandı. 24 daireli binanın kolonunda çatlaklar meydana gelmesi sonucu apartman hızla tahliye edildi. Tahliye edilen bina sakinlerinin bir kısmı akrabalarına, bir kısmı ise belediye misafirhanesinde geceyi geçirmek için evlerinden ayrıldı.

FOTOĞRAF 18
Yabani hayvan sesi duyup korkunca polisi aradılar: Dört genç beş saat sonra kurtarıldı
Bursa Uludağ'a kamp yapmak için giden dört arkadaş, havanın kararmasıyla yabani hayvan sesi duyup korkunca polisi aradı. İhbar üzerine, bölgeye gelen polis ekipleri gençlere ulaşamayınca AFAD'a haber verdi. Dört gence arama kurtarma ekiplerinin yaklaşık beş saatlik çalışmasıyla ulaşıldı.

FOTOĞRAF 9
İstanbul Silivri'de fabrika yangını: Dumanlar kilometrelerce uzaklıktan görüldü
Silivri Değirmenköy'de bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine Silivri'den ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmaları sürüyor.