Aylin hocayı katleden zanlı adliyeye sevk edildi

İstanbul’da özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Dr. Aylin Sözer'i vahşice öldüren Kemal Delbe, emniyette ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Merkezi İHA
Katil zanlısı yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

İstanbul’da özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Dr. Aylin Sözer, sevgilisi olduğu iddia edilen Kemal Delbe tarafından vahşice katledilmişti. Sözer’i evinde boğazını keserek öldüren Delbe, paniğe kapılarak delilleri yok etmek için evi ve cesedi ateşe vermişti.

FOTOĞRAF 9
Maltepe'de katledilen akademisyen Aylin Sözer'in katilinin binaya giriş anları ortaya çıktı
İstanbul Maltepe'de dün akademisyen Dr. Aylin Sözer, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Kemal Ayyıldız tarafından evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Katil, cinayetin ardından Sözer'in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Korkunç olay Türkiye'nin gündemine oturdu. Polis ekiplerince güçlükle gözaltına alınan şahsın, binaya giriş anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yalpalayarak yürüyen Ayyıldız binaya girdikten sonra saat 13.00 sıralarında polis tarafından binadan çıkarılmıştı. Olaya hırsızlık süsü vermek isteyen zanlının üzerinden de Sözer'e ait ziynet eşyaları çıkmıştı.

İfadesi alındı

Zanlının Cinayet Büro Amirliği’ndeki sorgu işlemi tamamlandı. Polis merkezindeki ifade işlemleri tamamlanan katil zanlısı Delbe, yoğun güvenlik önlemleri altından adliyeye sevk edildi. Zanlı adliyeye sevki sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Aylin hocayı katletti

Eski sevgilisi tarafından yakılarak öldürülen akademisyen Aylin Sözer ile ilgili yürek burkan detay