'Boş odada da çalışırım' diyen CHP'li Karalar'ın makam odasında değişim

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, geçtiğimiz yıl, bir altyapı şirketine olan borç nedeniyle makam odasındaki eşyalara haciz konulmasının ardından, "Boş odada da çalışırım" ifadelerini kullanmıştı. Tasarruf tedbirleri kapsamında 2 bin 500'den fazla çalışanın işine son veren CHP'li Karalar'ın odasındaki değişim, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ziyareti sırasında çekilen fotoğraflarda dikkat çekti.

Haber Merkezi Diğer
CHP'li Zeydan Karalar (sağda)

Altyapı şirketine borcunu ödemeyen CHP yönetimindeki Adana Büyükşehir Belediyesi'ne, geçtiğimiz yılın temmuz ayında haciz gelmişti.

31 Mart seçimlerinden sonra koltuğa oturan ve tasarruf tedbirlerini gerekçe göstererek 2 bin 500 kişiden fazla işçinin işine son veren Belediye Başkanı Zeydan Karalar, söz konusu görüntüler üzerinden mağduriyet yaratarak, "Ben boş odada da çalışırım" ifadelerini kullanmıştı.

Karalar o dönemde yere bağdaş kurduğu ve tahta sandalye ile masada oturduğu anları basına servis ederek haciz işlemine tepki göstermişti.

Akşener'in ziyaretinde dikkat çeken değişim

Karalar'ın makam odasındaki değişim Akşener'in ziyaretinde ortaya çıktı.

"İktidar olduğumuzda Cumhurbaşkanlığı'nın uçak filosunu satacağız" diyen İYİ Parti lideri Akşener Malatya'ya özel jetle uçtu

CHP lideri Kılıçdaroğlu özel jetle gittiği Samsun'da konuştu: Cumhurbaşkanı uçaklarını satacağım
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere özel jet uçağıyla gittiği Samsun'da, iktidara gelmeleri durumunda Cumhurbaşkanlığına ait uçakları satacağını açıkladı. Kılıçdaroğlu, 'Unutmayın ben maliyeciyim. 27 buçuk yılımı devlete verdim. Vergi nasıl toplanır, bütçe nasıl yapılır, para nasıl harcanır, tasarruf nasıl yapılır, israf nasıl önlenir... Hepsini biliyorum.' dedi.

Özel jetle seyahat eden Akşener'in "Biz özel uçakla gezmiyoruz sözüm söz hepsini satacağım" ifadeleri gündemde
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir takım temaslarda bulunmak üzere gittiği Malatya seyahatinde özel jet kullandı. Akşener'in daha önceki 'Biz özel uçaklarla uçmuyoruz. Sözüm söz iktidara geldiğinde hepsini satacağım. Bunları da bana hatırlatın.' ifadeleri yeniden gündeme geldi.