Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Tortumlu'nun ailesine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tunceli'de düzenlenen terör operasyonlarında yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun ailesine başsağlığı diledi.

Haber Merkezi AA
Arşiv

İçişleri Bakanlığı, Tunceli'de Eren- 7 Operasyonunda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tortumlu'nun ailesine Başsağlığı mesajı göndererek taziyelerini iletti.

FOTOĞRAF 30
Eren-7 Operasyonu'nda şehit olan Uzman Çavuş Burak Tortumlu son yolculuğuna uğurlandı
Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Burak Tortumlu için baba ocağı Erzurum'daki Narmanlı Camisi'nde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımıyla tören düzenlendi. Şehidin 7 aylık kızı İkra Deren, astsubay kadının kucağında babasını son yolculuğuna uğurladı.

FOTOĞRAF 23
Şehit babaya yürek yakan veda
Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde zırhlı araca terör örgütü PKK/PYD'nin güdümlü füzeyle yaptığı saldırı sonucu şehit olan Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memurları Cihat Şahin ve Fatih Doğan için tören düzenlendi. Törende şehit Cihat Şahin'in oğlu Araf Tuğra Şahin, babasının tabutuna bakarak uzun süre gözyaşı döktü.