Meteorolojinin uyarısının ardından Iğdır’da korku dolu anlar: Dev kayalar karayolunu kapattı

Meteorolojinin uyarısının ardından Iğdır'da etkili olan sağanak yağış korku dolu anların yaşanasına neden oldu. Ağrı Dağı’ndan sel suları ile birlikte gelen çamur ve kayalar Iğdır-Nahçıvan Karayolu'nu ulaşıma kapatırken bazı araçlar ise çamura saplandı.

Haber Merkezi DHA
Ağrı Dağı’ndan sel suları ile birlikte gelen çamur ve kayalar Iğdır-Nahçıvan Karayolu'nu ulaşıma kapattı.

Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü tarafından bölgede kuvvetli rüzgar, fırtına ve sel uyarısı yapılan Iğdır’da korkulu anlar yaşandı.

Yaklaşık 30 dakika yağan yağmur kent merkezi ilçe ve köylerinde etkili oldu. Aralık ilçesi Gödekli köyü mevkiinde Ağı Dağı'ndan sel suları ile birlikte gelen çamur ve dev kayalar Iğdır ile Nahçivan karayolunda hasara neden oldu.

Bazı araçlar çamura saplandı. Tonlarca çamur ve kayalar nedeniyle Nahçivan karayolu ulaşıma kapandı.

Dilucu Sırın Kapısı'na yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta olan yolun onarım ve temizlenmesi için bölgeye giden Özel İdare ekipleri çalışmalarına başladı.

FOTOĞRAF 9
Iğdır’da korku dolu anlar: Dev kayalar karayolunu kapattı
Meteorolojinin uyarısının ardından Iğdır'da etkili olan sağanak yağış korku dolu anların yaşanasına neden oldu. Ağrı Dağı'ndan sel suları ile birlikte gelen çamur ve kayalar Iğdır-Nahçıvan Karayolu'nu ulaşıma kapatırken bazı araçlar ise çamura saplandı

FOTOĞRAF 13
Alkollü sürücü dehşet saçtı: Biri polis üç kişi yaralandı
Kocaeli'nin Derince ilçesinde alkollü sürücünün kullandığı otomobil, polis kontrol noktasında bulunan 4 araca çarptı. Kazada, biri denetim yapan polis olmak üzere 3 kişi yaralandı.

FOTOĞRAF 13
Polisten kaçıp kaza yaptı yakalanınca basın mensuplarına saldırmaya çalıştı
Bursa'da polisin dur ihtarına uymayan sürücü kırmızı ışıkta duran otomobile çarptı. Yola devam etmeye kalkan sürücü polisin havaya uyarı ateşi açması sonucu durduruldu. Alkollü olduğu öğrenilen sürücü gözaltına alınırken, gazetecilere saldırmaya çalışıp küfür etti.