İlaç yazmayınca sağlık çalışanını tokatladı

Mesai saati dışında İstanbul'daki Bayrampaşa Aile Sağlık Merkezi'ne gelen bir kadın hasta, ilaç yazılmayınca sağlık çalışanına tokat attı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Merkezi DHA
Sağlık çalışanı, saldırgan kadından şikayetçi oldu.

Olay, geçtiğimiz günlerde Bayrampaşa'daki Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın hasta, mesai saati dışında merkeze gelerek ilaç yazdırmak istedi. Beklemesi istenilen kadın, görevlilere bağırmaya başladı.

Öfkeli kadın sağlık ocağında tartıştığı görevliyi tokatladı
Bayrampaşa'da 2 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde iddiaya göre mesai dışında ilaç yazdırmak isteyen kadın, tartıştığı sekretere tokat attı. O anlar sağlık ocağının güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Sağlık ocağında doktora saldırı kamerada
İstanbul Esenyurt'ta bir sağlık ocağına gelen kişi, rapor yazmayan doktora saldırdı. Doktorun boğazını sıkan saldırgan, polis gelmeden olay yerinden kaçtı.


Şikayetçi oldu

Öfkeli kadın, danışmada bulunan tıbbı sekretere tokat attı. Kadın bir süre sonra sağlık ocağını terk etti. Yaşanan bu anlar sağlık ocağının güvenlik kamerasına yansırken, sağlık çalışanı, kadından şikayetçi oldu.

Hastanede sağlık çalışanlarına saldırı
Osmaniye Devlet Hastanesi'nde 2 hemşire ile hizmetlinin, kazazede yakınları tarafından darbedildiği ileri sürüldü.Alınan bilgiye göre, trafik kazası sonucu yaralanarak Osmaniye Devlet Hastanesi'ne getirilen U.A.'nın yakınlarının, hemşireler Tuğba Kaya ve Ali Özmetli ile hizmetli Bilal Ateş'i darbettiği iddia edildi. Saldırıya uğrayan sağlık çalışanları, polis ve özel güvenlik görevlileri tarafından kurtarıldı.Gözaltına alınan biri kadın 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.