İstanbul'da metroda izdiham: İnsanlar kata sığmadı yürüyen merdiven durduruldu

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle metro ve metrobüs duraklarında izdiham yaşandı. M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında, metro katında yer kalmadığını fark eden vatandaşlar, yürüyen merdivende tersine yukarıya çıkmaya çalıştı. Merdiven, vatandaşların uyarısıyla görevlilerce kapatıldı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
​İstanbul'da metroda izdiham

İstanbul'da kara yoluyla gitmek istedikleri yerlere ulaşamayan ve metroyu tercih eden vatandaşlar istasyonlarda yoğunluk oluşturdu.

METRO KATINDA İZDİHAM

M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattının Kirazlı durağında yürüyen merdivenle aşağı inen vatandaşlar, metro katında izdiham yaşadı.

​İstanbul'da metroda izdiham: İnsanlar kata sığmadı yürüyen merdiven durduruldu
İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle metro ve metrobüs duraklarında izdiham yaşandı. M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında metro katında yer kalmadığını fark ederek yürüyen merdivende tersine yukarıya çıkmaya çalıştı. Merdiven, vatandaşların uyarısıyla görevlilerce kapatıldı.


MERDİVENE TERSTEN BİNDİLER

Bazı vatandaşların, metro katında yer kalmadığını fark ederek yürüyen merdivende tersine yukarıya çıkmaya çalıştıkları görüldü. Yürüyen merdiven, vatandaşların uyarısıyla görevlilerce kapatıldı.

FOTOĞRAF 31
İstanbul'da kar nedeniyle ulaşım kilitlendi: Trafik durma noktasına gelirken metro ve metrobüslerde izdiham yaşandı
İstanbul'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Tüm kent beyaza bürünürken, ulaşım adeta durdu. Mesaiden çıkan İstanbullular saatlerce aracında mahsur kaldı. Toplu ulaşım kullananlar ise metro ve metrobüs seferlerinin aksaması nedeniyle evlerine yürüyerek ulaşmaya çalıştı.

FOTOĞRAF 7
İstanbullular yollara tuz dökerek trafikte ilerlemeye çalıştı
İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle trafik kilitlendi. Bazı sürücüler ise kendi imkanlarıyla yola tuz dökerek varacakları istikamete ulaşmaya çalıştı.

Metrobüs yolda kaldı vatandaşlar inip yürüdü
İstanbul'da gün boyu devam eden kar yağışı akşam saatlerinde etkisini arttırınca sürücüler zor anlar yaşadı. Evlerine gitmek için metrobüsü kullanan vatandaşlar ise araçlar yolda kaldığı için inip duraklarda yürüdü.