İzmir'de 110 kaçak göçmen yakalandı

İzmir'de yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan 103 göçmen yakalandı, denizde mahsur kalan 7 göçmen ise kurtarıldı.

Haber Merkezi DHA
Kıyıya çıkartılan 110 göçmen, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 25 Ekim'de Çeşme ve Dikili ilçeleri açıklarında 3 ayrı lastik bot içerisinde göçmenler olduğunu tespit etti.

Harekete geçen ekipler, yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan 70 göçmeni yakaladı.

Ekipler, aynı gün içerisinde Seferihisar ile Menderes açıklarında da göçmen olduğu bilgisine ulaştı. Bölgeye giden ekipler, 33 göçmeni yakaladı. Ekipler ayrıca Menderes açıklarında bir lastik botun sürüklendiğini ve içerisinde göçmenler olduğunu belirledi. Motor arızası nedeniyle sürüklenip, mahsur kalan 7 göçmen kurtarıldı. Kıyıya çıkartılan 110 göçmen, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

FOTOĞRAF 19
AVM'de dehşet anları: Pompalı tüfekle havaya rastgele ateş açıp kaçtılar
Bursa'da alışveriş merkezinde eğlence mekanlarının bulunduğu bölümde iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Pompalı tüfek ve tabancanın kullanıldığı kavga, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

FOTOĞRAF 8
Takla atıp yanan kamyondaki sürücüyü ölümden polis kurtardı
Samsun'da bariyere çarptıktan sonra takla atıp yan dönerek sürüklenen kamyonet alev alev yanarken içindeki sürücü yoldan geçen bir polis tarafından ölümden kurtarıldı.

FOTOĞRAF 15
Beyoğlu’nda korku dolu anlar: Bir binada başlayan yangın beş binaya sıçradı
İstanbul Beyoğlu'nda 3 katlı metruk binada başlayan yangın 5 binaya daha sıçradı. Yangında iki katlı bir binanın çatısı çökerken, 3 metruk bina tamamen küle döndü.