Üsküdar’da kamyonet kasasındaki çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada: Canlarını hiçe saydılar

-Üsküdar’da seyir halindeki kamyonet kasasında giden 3’ü çocuk 6 kişinin tehlikeli yolculuğu araç kamerasına yansıdı.

Haber Merkezi İHA
Üsküdar’da kamyonet kasasındaki çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada.

Üsküdar’da seyir halindeki kamyonet kasasında giden 3’ü çocuk 6 kişinin tehlikeli yolculuğu araç kamerasına yansıdı.

CANLARINI HİÇE SAYDILAR

Üsküdar’da araçların hızla seyir halinde olduğu sırada kamyonet kasasında 3’ü çocuk 6 kişi seyahat etti. Kamyonet sürücüsü, çocukların canını hiçe sayarak kasa içerisinde yolculuk etmelerine izin verirken, o anlar bir araç kamerasına yansıdı. Otoyol üzerinde ilerleyen sürücü bir süre sonra gözden kayboldu.

KAMYONET KASASINDA 6 KİŞİLİK YOLCULUK


Görüntülerde, trafiğin yoğun olduğu esnada ilerleyen üstü kapalı kamyonetin kasasında 3’ü çocuk 6 kişinin seyahat ettiği görülüyor.

FOTOĞRAF 52
Rusya'dan kaçan kaçana: Ülkede neredeyse bilindik marka kalmadı
Ukrayna-Rusya savaşı 82'nci gününü geride bırakırken, Rusya'ya yönelik uluslararası yaptırımlara katılarak ülkeden ayrılan şirketlerin sayısı da artıyor. Otomotivden teknolojiye, enerjiden gıdaya pek çok sektörden şirketin Rusya'yı terk ettiğine dair haberler gelmeye devam ederken, bazı şirketlerin operasyonlarını satmaya başladığı dikkati çekiyor. Öte yandan dünyanın en çok yaptırım uygulanan ülkesi haline gelen Rusya'ya yönelik yaptırımların sayısı 10 bini geçti.

FOTOĞRAF 8
Zuckerberg'in kulaklığı ile evden çıkmadan tatile gitmek mümkün
Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg Meta Quest sanal gerçeklik kulaklığı üretti. Bu kulaklık ile insanlar evlerinden çıkmadan Metaverse içerisinde denizde gezinebiliyor, sanal bir plaja gidebiliyor ya da tıpkı otellerdeki gibi yürüyüşe çıkabiliyor.

FOTOĞRAF 6
Gökten metal top yağdı: Gizemi çözülemiyor
Hindistan'daki Gujrat bölgesi sakinleri, gökten metal top şeklinde cisimlerin düştüğünü iddia etti. Polisten yapılan açıklamada, ihbar edilen metal topların nedeni bilinmiyor. Metal topların siyah ve gümüşi renkte olduğu, ağırlığının yaklaşık 5 kilo olduğu aktarıldı.