Eskişehir'in akciğerleri olarak bilinen orman çöplüğe döndü

Eskişehir’in akciğerleri olarak bilinen Kent Ormanı’na atılan çöpler, oluşturduğu görüntülerle pes dedirtti. Ağaçların dibine atılan poşet, ambalaj, teneke, cam ve pet şişelerin yanı sıra alkollü içecek şişeleri alanı kirletmesinin yanı sıra yangına da davetiye çıkarıyor.

Haber Merkezi İHA
Eskişehir Kent Ormanları'nın son görüntüsü.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesi Gültepe Mahallesi’nde bulunan Eskişehir Kent Ormanı çöple doldu. Ağaçların dibine atılan poşet, ambalaj, teneke, cam ve pet şişelerin yanı sıra alkollü içecek şişeleri alanı kirletmesinin yanı sıra yangına da davetiye çıkarıyor.

Ormanlık alanın etrafında dikenli tellerle güvenlik önlemi alınmasına rağmen, bazı kişiler tarafından tellerde boşluk açıldığı ve alanın etrafına da çöp atıldığı gözlendi. Eskişehir’in akciğerleri olarak bilinen ve kent merkezine yaklaşık 2 kilometre mesafede bulunan ormanlık alanın görüntüsü hayrete düşürdü.

Sokağa çıkma yasağını alkolle deldi: Maraş Kalesi'ndeki Türk bayrağını bekliyorum

Sokakta yaşayan kedi kulakları kesik halde bulundu

FOTOĞRAF 7
3 çocuk mesaisi: 300 koyunuyla karla kaplı meralarda hayvancılık yapıyor
Artvin'in Yusufeli ilçesinde Fetih Güçlü (42), karla kaplı meralarda hayvanlarını otlatıyor. Zorlu kış şartlarında 300 hayvanıyla meralara çıkan Güçlü, "Bu işi yaparak, 3 çocuğumu okutuyorum. Hayvancılığı severek yapıyorum, herkese öneririm" dedi.