Gönül Dağı reytinglerde zirvenin sahibi oldu

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, sezon finaliyle izleyicileri gözyaşlarına boğmuştu. 65. bölümle ekranlara kısa bir süre veda eden Gönül Dağı, yeni sezonda da yine reyting rekorları kırmaya devam ediyor. TRT 1'in sevilen dizilerinden Gönül Dağı her cumartesi yeni bölümü ile saat 20.00'da ekrana geliyor. Gönül Dağı dün akşam 71. bölümü ile ekranlara geldi. Peki Gönül Dağı son bölümünde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte merak edilen soruların cevapları.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Gönül dağı 66. bölüm

Ekranların sevilen dizileri arasında yer alan Gönül dağı, son bölümüyle izleyenleri yasa boğmuştu. Yeni sezonun ilk bölümü 3 Eylül’de yayınlandı. Yeni sezona 66. bölümle başlayan Gönül Dağı izleyenleri ekranlara kilitledi. Cumartesi yayınlanan programların reyting sonuçlarında Gönül Dağı zirvede yerini aldı.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

  • Gönül Dağ 71. Bölüm Özeti: Rıfat'ın şahitliği, Veysel'i hapisten kurtarabilmek için oldukça önemlidir. Ancak Hacer'in evlendikten sonra çıkarttığı rapor buna engel olmaktadır. Kenan ise raporu iptal edebilmek adına mücadele eder. Kenan'ın bu uğraşı başarı ile sonuçlanabilecek midir? Abdullah'ı kurtaran gizemli adamın Ciritçi'ye Divane ile ilgili büyük bir sır vermesi Ciritçi'nin bu sır ile ne yapacağı sorusunu akıllara getirir. Bu sırada Asuman ise ilçede açılan müzik okulu seçmeleri için oldukça heyecanlıdır ve Ramazan onu cesaretlendirmektedir. Seçmelere katılacak olan Asuman'ı neler beklemektedir? Sefer ve Zahide Kasım'ın gerçek kimliğini öğrenince karşı karşıya gelir ancak Kasım'ın tek isteği torunları ile helalleşmektir. Zahide çocukların bunu bilmesini istemezken ikili orta yolu bulabilecek midir?

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON OYUNCULARI

Berk Atan - Taner

Hazal Çağlar - Asuman

Cihat Süvarioğlu - Ramazan

Semih Ertürk - Veysel Kaya

Ecem Özkaya - Zahide

Nazlı Pınar Kaya - Cemile Kaya

Eser Eyüboğlu - Selami Ferses

Hüseyin - Sevimli Rıfat

Ferdi Sancar - Dolmuşçu Sefer

Feyza Işık - Döndü Kaya

Utku Ateş - Serdar

Cemre Melis Çınar - Fadime

Erdal Cindoruk - Hüseyin Kaya

Gülhan Tekin - Günşıl Kaya

Cemil Şahin - Behçet

Ulviye Karaca - Gülsüm Öğretmen

Çiğdem Aygün - Keriman

Ali Düşenkalkar - Muammer

Şebnem Dilligil - Halime Kaya

Ege Aydan - Münir Başkan

Ruhi Sarı - Fikret

Fevzi Altunbulak

GÖNÜL DAĞI 72. BÖLÜM FRAGMANI

FOTOĞRAF 8
Gönül Dağı dizisine 2 yeni transfer
TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'na 2 yeni oyuncu daha katılıyor. Berk Atan, Gülsim Ali İlhan'ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı'na 58. bölümde 2 yeni oyuncu dahil olacak.