MSÜ sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM AİS ekranı

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 2024 MSÜ sınavına girecek öğrenciler sınav yerlerini merak ediyor. Peki ÖSYM MSÜ sınav giriş yerleri belli oldu m? İşte ÖSYM AİS giriş: msü sınav yerleri.

Haber Merkezi Yeni Şafak
ÖSYM AİS MSÜ sınav giriş belgesi

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ), Milli Savunma Üniversitesi'ne bağlı harp okulları ve astsubay meslek yüksekokullarına öğrenci alımı için ÖSYM tarafından yapılan bir sınavdır. Peki MSÜ sınav yerleri açıklandı mı? İşte ÖSYM MSÜ sınav yeri sorgulama ekranı.

MSÜ SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ÖSYM tarafından açıklanan takvime göre, 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

MSÜ sınav giriş belgelerinin ise sınavdan 10 gün önce yani şubat ayının son haftasında ilan edilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz yıl sınav giriş belgeleri sınavdan 10 gün önce duyurulmuştu.

MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, Sınava Giriş Belgelerini, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecekler.

Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı yer alacak. Hiçbir aday Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giremeyecek. Sınava Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılacak.

2024 MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 sınav takvimi sonrasında MSÜ sınav tarihi belli oldu. Buna göre; Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı 3 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.


ÖSYM AİS giriş: ÖSYM şifresi nasıl alınır?