PTT Messenger’ın testleri başarılı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT tarafından geliştirilen PTT Messenger'ın testlerinin başarıyla sonuçlandığını belirtti.

Haber Merkezi Yeni Şafak
​PTT Messenger’ın testleri başarılı sonuçlandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT tarafından geliştirilen PTT Messenger'ın testlerinin başarıyla sonuçlandığını belirterek, "Biz yol alırken birileri 'PTT 15 yıl önceki gibi davransın, küçülsün, yok olsun' istiyorlar. Kusura bakmasınlar, biz, onlara ayak uydursaydık, onlar gibi düşünseydik, davransaydık bugün her alanda 3-4 kat büyüyen bir Türkiye'den bahsedemezdik." dedi.

PTT ve Türk Telekom Vakfı 24. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Arslan, "Hedeflerimiz var, biz büyüyen, gelişen ve ülkemizi geleceğe taşıyan bir PTT'den bahsediyoruz.” dedi.

WhatsApp'a rakip yerli ve milli PTT Messenger geliyor

Yıldırım, PTT Messenger'ı ilk kez kullandı
Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu öncesinde, milli mühendislik ürünü olan PTTMessenger uygulaması ile canlı olarak Hatay'daki Zeytin Dalı Harekat Merkezine bağlandı. Başbakan Binali Yıldırım, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ile PTTMessenger uygulaması ile görüştü.