Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: Bandırma yönetiminin fikri var ama çalışmaya gelince yoklar

20:59, 19/07/2022, SalıG: Güncelleme: 21:26, 19/07/2022, Salı
Yeni Şafak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: Bandırma yönetiminin fikri var ama çalışmaya gelince yoklar
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz.

Balıkesir Büyükşehir Belediye meclis toplantısında Bandırma Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tolga Tosun'un eleştirilerine yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Bandırma'nın siyasi yönetiminin yapılacak işlerle ilgili fikirleri var ama iş çalışmaya gelince yoklar." ifadelerini kullandı. Bayramda başkan dahil herkesin tatile çıktığını ve Büyükşehir'in gönderdiği temizleme araçlarının kullanılmadığını belirten Yılmaz, "Biz sahadayız. Başkan sahada olmalı. Şu kravatı çıkarmadım daha." diye konuştu.

Bandırma Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Tolga Tosun, Balıkesir Büyükşehir Belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada Büyükşehir'i eleştirerek "Tabi siyaset iktidar partisi olunca daha farklı ilerliyor. Bandırma'nın bu tarz alanlara ihtiyacı var. Bunun planlaması yapılırken, bu maddenin reddedilerek çekilmesini istiyorum." dedi.

Tosun'un eleştirilerine yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,
"Ben 20 ilçe belediye başkanımızla beraber çalışıyorum. Bandırma ile ilgili yapılması gereken şeyler belli. Üniversiteyi getirdik, hastaneyi getirdik, yolları yapıyoruz ve kiralar fırladı. Konut ihtiyacı var, bir şekilde kentsel dönüşümün başlaması lazım. Bandırma'nın siyasi yönetiminin yapılacak işlerle ilgili fikirleri var ama iş çalışmaya gelince yoklar."
ifadelerini kullandı.


"ŞU KRAVATI ÇIKARMADIM"

Temel sıkıntının başkanlık misyonunu oturtup adam gibi iş yapmakla alakalı olduğunu belirten Yılmaz,
"Biz adam ayırıyoruz diye bir şey yok. Sizde nasıl rahatlık varsa hiç belediyeyi düşünmek yok. Bayramda dört temizleme aracı verdik. Bakıyorum araçlar hiç çıkmamış
. Herkes izinde, başkan da izinde.
Biz sahadayız. Başkan sahada olmalı. Şu kravatı çıkarmadım daha."
diye konuştu.

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026