Destici: Teröre karşı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz

Yeni Şafak
20:13, 06/03/2018, SalıG: Güncelleme: 20:16, 06/03/2018, Salı
AA
Destici: Teröre karşı mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz
BBP Genel Başkanı Destici

Büyük Birlik Partisi (BBP) "Devletimizin, kahraman ordumuzun teröre karşı hem sınırlarımız içinde, hem sınırlarımız dışında verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Devletimizin, kahraman ordumuzun teröre karşı hem sınırlarımız içinde, hem sınırlarımız dışında verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz." dedi.

Destici, Kilis Valisi Mehmet Tekinaslan'ı ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce Hatay'da temaslarda bulunduklarını, bugün de Kilis'e geldiklerini söyledi.

Terör örgütlerine yönelik operasyonlara destek verdiklerini belirten Destici, "
Devletimizin, kahraman ordumuzun teröre karşı hem sınırlarımız içinde, hem sınırlarımız dışında verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz. Fırat Kalkanı Harekatı ile başlayan, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı ile süren operasyonları sonuna kadar destekliyoruz. Şu anda kahramanca mücadele eden askerlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
" diye konuştu.

"Kilis halkının vatanını sahiplenişi her şeyin üstünde"

Kilis'in, Suriye'deki terör örgütlerinden etkilenen kentlerin başında geldiğini ifade eden Destici, kentte roketli saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Kilis halkının terör örgütlerine karşı dimdik ayakta durduğunu vurgulayan Destici, "Kilis halkının devletini, askerini, vatan toprağını sahiplenişi takdire şayan ve her şeyin üstünde. Ben halkımıza ve bölgede yaşayan insanımıza hem şahsım, hem camiam, hem de ülkem adına şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten büyük bir kahramanlık mücadelesi verilirken, onlar da bu mücadelenin en üst sıralarına isimlerini altın harflerle yazdırıyorlar." dedi.

Destici, Kilis halkının sığınmacılara da çok güzel ev sahipliği yaptığını dile getirdi.

Kilis'in teşekkürün yanında desteği de hakettiğini dile getiren Destici, şöyle konuştu:

  • "Kilisli esnafımızın, tüccarımızın, sanayicimizin, iş adamlarımızın, vatandaşlarımızın ne tür problemleri varsa bunların süratle giderildiğini görüyoruz. Daha ziyadesiyle yapılması lazım. Sayın valimiz, diğer görevliler, bu konuda da elinden gelen tüm gayreti gösteriyorlar. Biz buraya gelmeden önce esnafımızın, tüccarlarımızın başta vergi borçları olmak üzere ertelenmesini, bir kısmının silinmesini ve her türlü desteğin verilmesini beklediğimizi belirtmiştik. Çünkü sosyal barış adına da bu çok önemli. Bu harekatlara destek veren Kilis halkı, her şeyin en iyisini hak ediyor diye düşünüyoruz."
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026