Son durakta otobüsten inmeyen kadın için şoförler seferber oldu: Alzaymır hastası olduğu ortaya çıktı

12:26, 12/09/2025, Cuma
IHA
Son durakta otobüsten inmeyen kadın için şoförler seferber oldu: Alzaymır hastası olduğu ortaya çıktı
Hafize Y.'nin birkaç gündür dışarıda olduğu öğrenildi.

Antalya’da halk otobüsü sürücüsü aracına yolcu olarak binen yaşlı kadının kaybolduğunu fark edince polise haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ekibi gelirken, Alzheimer rahatsızlığı olduğu öğrenilen yaşlı kadının sürekli olarak Duraliler Mahallesi’nde ki evinden çıkarak kentin farklı noktalarına gittiği öğrenildi.

Antalya’da halk otobüsüne yolcu olarak binen 70’li yaşlardaki bir kadının sefer bitmesine rağmen inmediğini gören otobüs sürücüsü isminin Hafize Y. olduğu öğrenilen kadının kaybolduğunu fark etti. Depolama alanında bulunan çay ocağında yaşlı kadının karnını doyuran otobüs sürücüsü durumu polis ekiplerine bildirdi. Otobüs depolama alanına gelen polis ekipleri yaptıkları araştırmada yaşlı kadının Duraliler Mahallesi’nde oturduğunu tespit etti. Duraliler Mahalle Muhtarı ile iletişime geçen polis ekipleri yaşlı kadının Alzheimer rahatsızlığı olduğunu ve sürekli olarak evini terk ederek kentin farklı noktalarında bulunarak getirildiği bilgisine ulaştı. Yaşlı kadını polis otosuna alan ekipler ikametinin bulunduğu Duraliler Mahallesi’ne götürdü.


BİRKAÇ GÜNDÜR DIŞARIDAYMIŞ

Öğlen saatlerinde yaşlı kadının otobüsüne bindiğini söyleyen halk otobüsü sürücüsü Necdet Çalışır, "Güllük Caddesi civarında otobüse bindi. Sefer bitip depolama alanına geldiğimde inmedi. Nereye gideceğini sorduk. Döşemealtılı olduğunu, Ağırtaşlı olduğunu söyleyince polisi aradık. Büyük ihtimalle Alzheimer rahatsızlığı olduğunu gördük. Belki tanıyan vardır diye fotoğrafını sosyal medya platformlarına gönderdik. Mahalle muhtarını aradık, orada yaşadığını ancak kardeşinin Döşemealtı’nda yaşadığını ona teslim ettiklerini söyledi. 2-3 gündür dışarlardaymış galiba, karnını falan doyurduk. Polisler gelene kadar bırakmadık" dedi.



Alzheimer hastası kadın her yerde aranıyor
Gündem
Alzheimer hastası kadın her yerde aranıyor
Alzheimer hastası yaşlı adamdan 2 gündür haber alınamıyor
Gündem
Alzheimer hastası yaşlı adamdan 2 gündür haber alınamıyor
Alzheimer hastası kadın mama verdiği köpek sayesinde bulundu
Gündem
Alzheimer hastası kadın mama verdiği köpek sayesinde bulundu

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026