Gürcistan'da yanan kimyasal fabrikanın yakınındaki yerleşim yerleri boşaltıldı

Gürcistan sahilindeki bir kimyasal tesiste büyük bir yangın çıktı. Yetkililer, zehirli duman ve potansiyel patlamalardan kaynaklanan tehditler nedeniyle yakındaki 100 kadar evin tahliye edilmesi emrini verdi.

Haber Merkezi Diğer
Arşiv

Acil müdahale ekipleri, dün sabah saat 4 sularında liman kenti dışındaki tesiste yangın çıkmasından dolayı küçük bir grup çalışanı güvenli bir şekilde tahliye etti.

ABC News'in bildirdiğine göre, yangın, Savannah'nın yaklaşık 70 mil (113 kilometre) güneyinde bulunan tesisten havaya doğru giden büyük bir kalın duman bulutu oluşmasına sebep oldu.

Önlem olarak, yerel acil durum yetkilileri, tesisin 1 mil (1.6 kilometre) yarıçapındaki mahallelerin tahliye edilmesini emretti. 3 mil (5 kilometre) yarıçapındaki insanlara da kendilerini korumaları gerektiği söylendi.

Savaş nedeniyle güzergah değiştiren TIR'lar Gürcistan sınırına yığıldı: 8 kilometrelik kuyruk oluştu

FOTOĞRAF 21
Her yeri istila edecekler: Sınırımıza dayandı eve girdi mi bir daha asla çıkmıyor
Doğu Karadeniz'de 'Drakula' olarak adlandırılan antenli böceğin ardından yeni bir tehlike kendini göstermeye başladı. Günde yaklaşık 30 kilometre yol katederek bitkileri 20 günde kuruttuğu belirlenen canlının Gürcistan'ın sınır köylerinde yeniden artış gösterdiği belirtildi. Bölgede son yıllarda büyük tehlike oluşturan bu böcek, Artvin, Rize, Trabzon, Giresun ve Samsun'da da endişeye yol açtı. Hızla çoğalan canlı türü sınırımıza dayandı, her yeri istila edecek. Ayrıntılar haberimizde...

Kokarca böceği Gürcistan'ın sınır köylerinde yeniden artış gösterdi