Akdeniz çözülüyor

FETÖ’cüler anlatıyor, örgüt çözülüyor. Geçtiğimiz hafta Adana merkezli 6 ilde yakalanan 21 kişiden 17’si itirafçı oldu. Sorguda Akdeniz Bölgesi yapılanması hakkında önemli bilgiler edinildi. Açığa çıkan 200 FETÖ yöneticisinin örgütü yeniden “ayağa kaldırma” çalışması içine girdikleri ortaya çıktı.

Haber Merkezi Yeni Şafak
ByLock kullanıcısı olan zanlıların yakalandığı evlerde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e ait çok sayıda kitap ve örgütsel doküman ele geçirilmişti.

Adana merkezli 6 ilde, FETÖ/ PDY’ye yönelik operasyonda 2 Mart’ta gözaltına alınan 21 kişiden 10’unun emniyetteki işlemleri tamamlandı. Aralarında mahrem imamların da bulunduğu ve Adana, İzmir, Gaziantep, Konya, Aydın ve Samsun’da gözaltına alınan şüphelilerden 17’si itirafçı oldu. Adliyeye sevkedilen 10 zanlıdan 8’i tutuklandı, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YENİ YAPILANMA İÇİNDEYDİLER

Zanlıların, örgütün Akdeniz Bölgesi yapılanması hakkında önemli bilgiler verdiği, yaklaşık 200 FETÖ yöneticisinin isimlerini paylaştığı öğrenildi. Paylaşılan isimlerin çoğunun “mahrem imam” olduğu, örgütü yeniden “ayağa kaldırma” çalışması içine girdikleri ve yeni bir yapılanmaya gitmeye hazırlandıkları belirtildi. Zanlılardan 11’inin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Gülen bu keztutuklandı