Bahçeli: Sokaklarda gelecek aramayın

Millet İttifakı’na “sokaklarda gelecek aramayın” çağrısında bulunan Devlet Bahçeli, “Provokasyon nöbetine girenler milletin sağduyusunu yanlışa yormasınlar. Akıllarını başlarına devşirsinler” dedi.

Nur Banu Aras Yeni Şafak
Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmasına, “Fikrimizin, zikrimizin, siyasetimizin ve hareketimizin öznesi insan, aynı zamanda bunun cümlesi olan millettir. İnsansız siyaset, kansız damar, kalpsiz beden gibidir” diye başladı. Bahçeli, hafta sonu itibarıyla 70 il ziyaretini tamamladıklarını, kalan illere de gideceklerini belirtti. Bahçeli, şunları söyledi:

Devlet Bahçeli: Kendi arkadaşlarına ve partisine ihanet eden fırsatını bulunca milletine de ihanet eder
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. MHP Genel Başkanı ''Biz kayyum değiliz, MHP'yiz. Bu tipler aslında bizim muhatabımız değildir. Kendi arkadaşlarına ve partisine ihanet eden fırsatını bulunca milletine de ihanet eder. Bu şahsa sesleniyorum; kayyumu falan geç partine doldurduğun casuslarla birlikte hangi örgütlere peşkeş çektiğini adamsan açıkla.

FİRMALARA İNDİRİM ÇAĞRISI

Türkiye ekonomisinin yapısal zaafları olduğuna dikkati çeken Bahçeli, bu zaafların çözümsüz olmadığını vurguladı. Bahçeli, fiyat istikrarı, finansal istikrar ve makro ekonomik istikrarın sağlanacağını ifade etti. Temelsiz fiyat artışlarının frenlenmesi, hayat pahalılığının düşürülmesi konusunda herkesin yapacağı fedakarlıklar olduğunu belirten MHP lideri Bahçeli, “Enflasyonla mücadelede gönül birliğini hayata geçirmeliyiz. Mal ve hizmet üreten, satan, pazarlayan firmalarımızın, şirketlerimizin, kurumlarımızın toplumsal rahatlama adına, temel ihtiyaçların fiyatlarında yüzde 2 ile 5 arasında indirime gitmeleri milli birlik ve dayanışmamızın manevi harcıdır” görüşünü paylaştı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Sokakları karıştırmayı amaçlayan odaklara milletimiz prim vermeyecektir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında konuştu. Türkiye ekonomisinin yapısal zaafları çözümsüz görülmemelidir. Fiyat istikrarı, finansal istikrar ve makro-ekonomik istikrar, Allah'ın izniyle sağlanacaktır. Dayanışma ve yardımlaşmaya en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde ekonomideki devrevi sorunları, siyasal ve toplumsal krize çevirmek isteyen, bunu üzerinden sokakları karıştırmayı amaçlayan odaklara milletimiz prim vermeyecektir.' dedi

SOKAKLARDA GELECEK ARAMAYIN

Millet İttifakı’na “sokaklarda gelecek aramayın” çağrısında bulunan Bahçeli, “Sokak sokak gezip halka nifak aşılamayın. Hesabını veremeyeceğiniz, altından kalkamayacağınız, bedeline katlanamayacağınız müptezelliklere, skandal yanlışlara tevessül etmeyin. Türkiye sokakta bulunmadı, sokakta kurulmadı, size de inşallah bırakılmayacaktır. Kaosa yatırım yapanlar, provokasyon nöbetine girenler milletin sağduyusunu yanlışa yormasınlar” dedi.