Bakan Bekir Pakdemirli: Manavgat Devlet Hastanesi hizmet vermeye devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manavgat Devlet Hastanesi'nin yangın nedeniyle tehlike altında olmadığını söyledi. Hastanenin hizmet vermeye devam ettiğini belirten Pakdemir'li, yoğun bakımda entübe durumda olan 10 hastanın tedbir amaçlı başka hastaneye nakledildiği bilgisini paylaştı.

Haber Merkezi AA
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli (ortada)

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Antalya Manavgat'taki yangına ilişkin son gelişmeleri paylaştı.

Manavgat Devlet Hastanesi'nin, yangınla alakalı herhangi bir tehlikeyle karşı karşıya olmadığını belirten Pakdemirli, şunları aktardı:

Hizmetine devam etmektedir. Manavgat Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda entübe durumunda olan 10 hasta tedbir amaçlı başka hastaneye nakledilmiştir.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde de orman yangını çıktı

Marmaris'te korkutan yangın

Manavgat'ın ardından Marmaris'te de yangın çıktı
Antalya'da Manavgat'tan sonra bir yangın da Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıktı. Amutalan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.


Manvgat'taki yangında çiftliği yandığı için feryat eden Tuğba Özay felç geçirdi
Antalya Manavgat'ta çiftliği yanan eski manken Tuğba Özay, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gözyaşlarına boğuldu.

Felç geçiren Özay hastanede tedavi altına alındı.

Manavgat'ta yangının küle çevirdiği Oymapınar köyü havadan görüntülendi
Antalya'da dün başlayan yangın bir çok evi küle çevirdi. Manavgat ilçesine bağlı Oymapınar köyünde alevlere teslim olan evler havadan böyle görüntülendi.

Canlı yayında faciadan dönüldü: Yangın bölgesinde yayın yapan muhabirin zor anları kamerada
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangını sırasında çok sayıda ev yandı, hayvanlar öldü. Enerji nakil hatlarının devrilmesi sonucu 28 noktaya elektrik verilemezken, iş makineleri yandı, mezarlıklar harap oldu.

Büyük hasara yol açan yangın sırasında canlı yayında büyük tehlike atlatıldı. DHA muhabiri Alparslan Çınar, canlı yanına bağlandığı sırada yangına ilişkin son durumu aktarırken yanlarından beton mikseri geçti.

Bu sırada mikser yangın nedeniyle gevşeyen elektrik tellerine takıldı. Kopan teller, muhabir Çınar ve kameraman Burak Yalman'ın üzerine düştü. Durumu fark eden muhabir Çınar ve kameraman Yalman, refleksle tellerin arasından sıyrıldı. Ahşap direk diğer tarafa devrilirken, olası facianın eşiğinden dönüldü.

Manavgat'ta evi küle dönen kadının yürek yakan feryadı: Böyle acı mı olur Allah'ım
Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam eden yangında, Kalemler Mahallesi'nde yanan evini görmeye gelen bir kadın, içeride hala yanan ve dumanı tüten evinin durumunu telefonla bir tanıdığına anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz kadın gözyaşları içinde, Böyle iş mi olur Allah'ım Böyle acı mı olur Allah'ım Daha yanıyor, kalmamış bir şey, ne yapacağız Hiçbir şeyimiz kalmadı' dedi.