Vicdansızlığın böylesi: Kamyonetin arkasına bağlandığı atı kilometrelerce koşturdu

Bursa'da bir kamyonetin arkasına iple bağlanan atı saatlerce koştu. Atın içler acısı hali diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber Merkezi DHA
Atın içler acısı hal yoldan geçen sürücülerin tepkisine neden oldu.

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde akıllara durgunluk veren bir olay gerçekleşti.

Bir kamyonetin arkasına iple bağlanarak koşturulan at, görenlerin içini sızlattı. Tepkilere neden olan görüntü diğer sürücüler tarafından kaydedildi.

İşkence gören köpeğin sahibi ortaya çıktı

Atın aracın kasasına bağlı halde kilometrelerce koşturulduğunu gören sürücüler şaşkınlık yaşadı.

Atı aracının arkasına bağlayıp sürükledi
Edinilen bilgiye göre, Gaziemir ilçesinde bir sürücü, aracının arkasına bir at bağladı. Vicdansız sürücü, daha sonrada bu atı aracın arkasına iple bağlayarak yola çıktı. Hiç bir şey olmamış gibi seyir halinde devam eden ve görenleri hayrete düşüren sürücü, arkasında seyir halinde ilerleyen bir sürücü tarafından kaydedildi.

Köpeği aracının arkasına bağlayıp koşturdu
Mersin'in Tarsus ilçesinde kimliği belirsiz kişinin, kullandığı otomobilin arka tamponuna bir köpeği bağlayarak sürükleyip, götürmesi, cep telefonuyla görüntülendi. Kilometrelerce araç arkasında sürüklenen köpeğin yorgunluktan bitkin düştüğü görüntüler büyük tepki çekti. Sürücünün kimliğinin saptanması için çalışma başlatıldı.