İstanbul'da şaşırtan görüntü: Şoförün üstünde yolculuk yaptı

İstanbul Üsküdar D-100 Karayolu'nda şoför mahallinde yolculuk eden ve vücudunun bir kısmı camdan çıkan yolcu, görenleri şaşkına çevirdi. Tehlikeye davetiye çıkaran bu yolculuk cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Haber Merkezi DHA
Tehlikeye davetiye çıkaran yolculuk başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Görüntüler, geçtiğimiz gün Üsküdar D-100 Karayolu'nda kaydedildi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametine ilerleyen plastik doğrama taşıyan kamyoneti, görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Sürücü mahallinde, vücudunun bir kısmı camdan çıkan yolcu sürücüyü zor durumda bıraktı.

Tehlikeye davetiye çıkaran yolculuk başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

FOTOĞRAF 10
Mezarlık yolunda ağlayınca yaşadığı ortaya çıkmıştı: Altı günlük yaşam savaşını kaybetti
Adana'da "öldü" denilen mezarlık yolunda ağlayınca yaşadığı ortaya çıkan bebek, yoğun bakıma alındığı hastanede 6 gün sonra hayatını kaybetti. Hayata tutunamayan bebek toprağa verildi.

FOTOĞRAF 9
İstanbul'da İETT otobüsleri çarpıştı: Sekiz yolcu yaralandı
İstanbul Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. İETT otobüslerinden biri refüje çarparak durabildi. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırıldı.

FOTOĞRAF 17
Bursa'da korkunç ölüm: Ablası 'Bende bu kadar yapabildim' diyerek feryat etti
Bursa'da ablasının yaptırdığı barakada kalan Sabahattin Tanyeli, alkol alıp sarhoş olunca elindeki sigarayla uyuya kaldı. Çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti. Verilen haber üzerine olay yerine gelen abla Sabriye Tanyeli sinir krizi geçirirken ''Bende bu kadar yapabildim'' diyerek feryat etti.