Yangına TOMA ile müdahale: Diyarbakır'daki yangın korkuttu

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, Galericileri Sitesi içerisinde bulunan boya deposunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarıyla (TOMA) kontrol altına alındı. Can kaybının yaşanmadığı yangında, depo kullanılamaz hale geldi.

Haber Merkezi DHA
Yanan depoda büyük çapta hasar meydana geldi.

Yangın, saat 01.00 sıralarında Bağlar ilçesinde bulunan Galericiler Sitesi içerisindeki boya deposunda meydana geldi.

Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle depodan yükselen duman gökyüzünü kaplarken, ihbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

  • İçerisindeki boya maddesi nedeniyle büyümeye devam eden yangın için, emniyetten de TOMA desteği istendi. Yangın, TOMA'ların da müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın nedeniyle depoda büyük çapta hasar meydana geldi.

Soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Konya'da evde çıkan yangında Melek pencereden atladı, anne alevlerin arasında kaldı: Anne- kız hayatını kaybetti

FOTOĞRAF 11
Afyonkarahisar'da 10 işyerini küle çeviren yangın!
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde çarşı merkezinde tamamı iki katlı ahşap yapıda oluşan iş yerlerinin bulunduğu cadde üzerinde çıkan yangın büyük çapta maddi hasara yol açtı. Bir işyerinin çatısında çıktıktan sonra hızla yayılan yangında 10 işyeri kullanılamaz hale gelirken, söndürme çalışmalarına çok sayıda belediye itfaiye ekipleri katıldı.

FOTOĞRAF 5
Aydın'da bir evde çıkan yangın can aldı: Yürüme güçlüğü çeken kişi vefat etti annesi ise yaralandı
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde evde çıkan yangında bir kişi öldü, yaralanan annesi hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden Mesut Altunbaca'nın (42) yürüme güçlüğü çektiği öğrenildi.

FOTOĞRAF 10
Sobadan çıkan yangın üç evi küle çevirdi
Manisa'nın Kula ilçesine bağlı Encekler Mahallesinde gece yarısı çıkan yangında bitişik üç ev küle döndü. Yangında bir kişi dumandan etkilenip hastaneye kaldırılırken, yangının çıkış sebebinin ise sobadan olabileceği öne sürüldü.