Müzik dünyasına yeni bir "Cemre" düştü

Uzun soluklu bir çalışmanın neticesi olarak çıkan "Cemre" müzik dünyasında adından söz ettiriyor. "Cemre" albümüne hayat veren sanatçı Duha Enes, "Bu yaşıma kadar dinlediğim tüm eserlerin emektarlarına saygıyla..." ifadelerine yer veriyor.

Ayşe Büşra Erkeç Yeni Şafak
Neva Müzik tarafından çıkarılan "Cemre" albümüne imza atanlar arasında, aranjörlüğünü Caner Gökdemir üstlenirken, gitarda Serdar Çubuk, Anıl Özkan, Savaş Akbaba, bağlamada Enes Yolcu, kemanda Gündem Yaylı Grubu, Cam Meter ve Ayhan Çimenot, neyde Tuğrulhan Şen yer alıyor. Cemre'nin içerisinde ki şiirleri ise Hasan Tomuk yorumluyor.

DOST OLAN GÖNÜLDEN GEÇENİ BİLİR

Duha Enes "Cemre" albümünde seslendirdiği Dua, Şimdi Anlıyorum, Canım Efendim, Cemre, Ey Nebi gibi eserleri ortaya çıkarmasında en etkili kaynağın Allah cc. olduğunu ifade ederek, bana bu imkanı veren Allah'a sonsuz teşekkür ederim ifadelerine yer veriyor. Enes ayrıca, "Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen sevgili aileme ve albümün yapımında, yapım öncesinde her zaman yanımda olan dostlarıma teşekkür ederim" açıklamasında bulunurken, bu albümün dinleyecek olan dinleyicilerim, yol arkadaşlarım bu günlerin asıl mimarıdır sözlerinin altını çiziyor. Duha Enes, "Dost olan dostunun gönlünden geçeni bilirmiş, gönlümden geçenlere yakın çevrem ve dinleyicilerim vakıftır." ifadelerine yer vererek, rahmani olan dostluklara rehber olacak albümünde dostlukların önemine dikkat çekiyor.





"Cemre" bütün müzik marketlerde yerini aldı.