Ölen yavrusunu yalayarak uyandırmaya çalıştı

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde bir sokak köpeği, otomobilin çarpması sonucu ölen yavrusunun başından ayrılmadı. Anne köpek, yavrusunu yalayarak kaldırmaya çalıştı.

Haber Merkezi AA
Araba çarpan yavru köpek hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş Kaçar Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bir otomobil, yavru sokak köpeğine çarptı. Anne köpek, çarpmanın şiddetiyle ölen yavrusunun yanında uzun süre bekledi.

Saatlerce yavrusunun başından ayrılmayan anne köpeğin, zaman zaman yaladığı yavrusunu canlandırmaya çalışması görenleri duygulandırdı.

Cep telefonuyla görüntülenen anne ve yavru köpek sonrasında belediye yetkilileri tarafından kaldırılacak.

Sürekli sahibini izleyen köpeğin hastalığı şaşırttı

Vicdansız kadın minik köpeği böyle tekmeledi
ABD'de bir kadın, köpeğini tekmelediğini gösteren görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tutuklandı. ABD'nin Florida eyaletinde genç bir kadının asansörün içinde köpeğini defalarca tekmelediğini gösteren görüntüler ortaya çıktı. Aventura şehrinde bir binanın asansöründe meydana gelen olay sonrası polisler tarafından yapılan araştırmada kadının kimliği belirlendi. Köpeğini tekmeleyen 24 yaşındaki Keevonna Wilson, hayvan zulmü suçuyla tutuklandı. Küçük köpeğin tıbbi inceleme raporunda karnında ağrı olduğu ve morarmalar tespit edildiği belirtildi. Köpeğin bir hayvan barınağına alınarak, burada bakımının yapıldığı bildirildi.