Son dakika Ağrı haberleri: Ağrı’da 5 trafik kazası: 5 yaralı

Ağrı’da sabah saatlerinde etkili olan sis ve gizli buzlanma nedeni ile trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda 5 kişi yaralandı. Görüş mesafesinin 5 metreye kadar düştüğü yollarda sürücüler güçlükle ilerlerken, Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı yolu ile Erzurum caddesi üzerinde oluşan gizli buzlanma nedeni ile bir ambulansın da karıştığı toplam 5 ayrı trafik kazası meydana geldi. İşte detaylar.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ağrı kaza haberleri

Ağrı’da etkili olan soğuk hava, sabah saatlerinde sis ve yollarda gizli buzlanmaya neden oldu. Buzlanma nedeni ile 5 ayrı trafik kazası meydana geldi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kentte etkili olan soğuk hava, sabah saatlerinde sis ve yollarda gizli buzlanmaya neden oldu. Görüş mesafesinin 5 metreye kadar düştüğü yollarda sürücüler güçlükle ilerlerken, Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı yolu ile Erzurum caddesi üzerinde oluşan gizli buzlanma nedeni ile bir ambulansında karıştığı toplam 5 ayrı trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazalarda 5 kişi yaralanırken, yaralılar 112 acil sağlık ekiplerince Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ekipler, sürücüleri dikkatli olmaları noktasında uyardı.

Son dakika Bursa haberleri: Minibüse TIR çarptı: 1 ölü, 7 yaralı