|

Son dakika Ağrı haberleri: Ağrı’da 5 trafik kazası: 5 yaralı

Ağrı’da sabah saatlerinde etkili olan sis ve gizli buzlanma nedeni ile trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda 5 kişi yaralandı. Görüş mesafesinin 5 metreye kadar düştüğü yollarda sürücüler güçlükle ilerlerken, Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı yolu ile Erzurum caddesi üzerinde oluşan gizli buzlanma nedeni ile bir ambulansın da karıştığı toplam 5 ayrı trafik kazası meydana geldi. İşte detaylar.

15:41 - 17/12/2022 Cumartesi
Güncelleme: 15:44 - 17/12/2022 Cumartesi
Yeni Şafak
Ağrı kaza haberleri
Ağrı kaza haberleri

Ağrı’da etkili olan soğuk hava, sabah saatlerinde sis ve yollarda gizli buzlanmaya neden oldu. Buzlanma nedeni ile 5 ayrı trafik kazası meydana geldi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kentte etkili olan soğuk hava, sabah saatlerinde sis ve yollarda gizli buzlanmaya neden oldu. Görüş mesafesinin 5 metreye kadar düştüğü yollarda sürücüler güçlükle ilerlerken, Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı yolu ile Erzurum caddesi üzerinde oluşan gizli buzlanma nedeni ile bir ambulansında karıştığı toplam 5 ayrı trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazalarda 5 kişi yaralanırken, yaralılar 112 acil sağlık ekiplerince Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ekipler, sürücüleri dikkatli olmaları noktasında uyardı.

#AĞRI
#kış
#sis
#kar
#buzlanma
#kaza
#araba
1 yıl önce